Hieronder staan de nieuwe en oude nieuwsberichten, oproepen en mededelingen.

Luizenalert

zaterdag 3 maart 2018 Mededeling

Let op, luizen hebben nooit vakantie! Wilt u uw kind weer controleren voordat hij/zij naar school komt? Hartelijk dank.

Staking

vrijdag 2 maart 2018 Mededeling
Woensdag 14 maart 2018 staakt het Primair Onderwijs in Noord-Holland, Flevoland en Utrecht. 

Wij willen u erop attent maken dat de BMS ook mee doet. De school is woensdag 14 maart 2018 dicht.

U dient zelf te zorgen voor eventuele opvang voor uw kind(eren).

BMS Nieuwjaarsborrel!

donderdag 1 februari 2018 Nieuws

Herinnering!

Op vrijdag 9 februari a.s. organiseren de Vrienden van de BMS een Nieuwjaarsborrel voor alle ouders/verzorgers en leerkrachten van de BMS. Een mooie gelegenheid om weer bij te praten en het nieuwe jaar goed in te luiden. Dus regel vast een oppas en komt allen! Drankjes zijn voor eigen rekening, bitterballen namens de Vrienden!

Datum: 9 februari 2018  Tijd: 20.30 uur  Locatie: Café 't Raedthuys, Landstraat 78, Bussum

Hallo allemaal...

donderdag 1 februari 2018 Mededeling

Heeft u ook 'de Luizenmoeder' gekeken? Hilarisch, die school met al haar regeltjes. Maar eerlijk is eerlijk, wij hebben ze ook. Weet u ze nog?

  • om 8.30 uur gaat de school open. Om 8.40 uur gaat de bel, een teken voor alle ouders om de school te verlaten zodat wij om 8.45 uur ook echt kunnen beginnen.
  • om de lessen zo min mogelijk te verstoren vragen wij u bezoeken aan de tandarts, dokter ed., zo veel mogelijk buiten schooltijd te plannen.

Staking

donderdag 1 februari 2018 Nieuws

Zoals u waarschijnlijk al gelezen heeft gaan op 14 februari de basisschoolleerkrachten uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe staken. Er zal dit keer in estafettevorm gestaakt gaan worden. De provincie Noord-Holland is op 14 maart aan de beurt. Informatie over deze dag volgt nog.

Korfbalclinic tijdens de gymles

vrijdag 26 januari 2018 Mededeling

Ook 2018 zijn wij sportief gestart. Op donderdag 25 januari is er namelijk een clinic geweest van DOC. DOC is een korfbalvereniging hier in Bussum die hun jeugdteams zo professioneel mogelijk proberen te helpen het spel onder de knie te krijgen.

Onder leiding van 4 trainers van DOC werden de basis principes uitgelegd en werd het schot verbeterd. Ook de nodige tikspelletjes mochten niet ontbreken aan deze gezellige les.

Aan het eind zijn de kinderen nog een keer uitgenodigd om een proeftraining te komen volgen bij DOC en werd verteld wat de voordelen zijn van het spelen bij deze vereniging.

Voor meer informatie, ga naar http://www.kvdoc.nl/ of vraag aan Niels.

Even voorstellen, de nieuwe MR

vrijdag 26 januari 2018 Nieuws

De laatste maanden zijn er veel wisselingen in de MR geweest maar nu staat er een heel nieuwe MR voor u klaar. De MR bestaat uit drie ouders en drie teamleden. Namens de ouders zijn dat Margriet Glazenborg, Stephen Beuker en Steven Evans. Namens het team Olga Oude Lenferink (BB), Kamiel Schopmeijer (MB) en Pien Linders (OB). Mocht u vragen of opmerkingen voor de MR hebben, kunt u een mail sturen naar  of ons aanspreken op school.

Digitaal toetsen

vrijdag 26 januari 2018 Nieuws

Helaas had en heeft CITO een landelijke storing. We konden de nieuwe laptops, die speciaal voor het toetsen geleverd zijn, daardoor niet inzetten. We zijn maar weer op papier gaan toetsen! 

N.B. Tijdens het toetsen staat het ouderportaal uit! 

Klaar-overs gezocht!

vrijdag 26 januari 2018 Oproep

Herhaalde oproep! Wie komt ons klaar-over team versterken, we hebben echt nog mensen nodig! 
Één keer per twee weken vanaf 8.15 uur tot 8.40 uur sta je als brigadier aan de Brediusweg. Voor wie alleen af en toe kan is er een reservelijst. Je kind, broertjes en zusjes kunnen in overleg al het schoolgebouw in. Zo kunnen de kinderen eerder zelfstandig en veilig naar school. Binnenkort komen er weer opleidingsmomenten. Met name op dinsdag en vrijdag zijn we nog op zoek, maar andere dagen zijn ook zeer welkom!

Voor aanmelden graag contact opnemen met Vanessa van Rappard-Brandt 06-14883746, vmsbrandt@hotmail.com 

Gevonden voorwerpen

donderdag 25 januari 2018 Mededeling

Maandag is het weer zover, de laatste maandag van de maand. Dan zullen de waslijnen met gevonden voorwerpen weer worden opgehangen. Kijkt u even of er iets van u of uw kind bij hangt? Wat overblijft gaat naar een goed doel.