Hieronder staan de nieuwe en oude nieuwsberichten, oproepen en mededelingen.

Leuke activiteit

donderdag 26 maart 2020 Overige zaken

Wat een leuke foto's krijgen we toch binnen! Een van de ideeën die werd rondgestuurd door de leerkrachten van de onderbouw was: maak een kunstwerk met tape en stoepkrijt. Het levert geweldige kunstwerken op. Ook leuk voor oudere kinderen. 

Verkeersexamen

donderdag 26 maart 2020 Mededeling

Uiteraard is ook het verkeersexamen dat zou plaatsvinden op 6 en 7 april uitgesteld naar een later tijdstip. 

Update Corona

donderdag 26 maart 2020 Mededeling

Officieel horen we aanstaande dinsdag meer, maar de algehele verwachting is dat de scholen voorlopig nog gesloten blijven. Wij zullen jullie op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen en onze stappen hierin. Dat zullen we op regelmatige basis doen, via de mail. 

Veel dank

donderdag 19 maart 2020 Overige zaken

Het team van de BMS wil alle ouders heel erg bedanken voor alle fijne, lieve, ondersteunende en bemoedigende reacties die wij hebben ontvangen de afgelopen week. Het steunt ons enorm, veel dank! 

Ophalen werk

donderdag 19 maart 2020 Overige zaken

Afgelopen woensdag zijn alle ouders op school geweest om het werk van hun kind te halen! Wat een bijzondere situatie. Heel fijn om te merken dat we het samen doen en dat we goed samenwerken. Als de situatie in ons land onveranderd blijft, zal er voor een deel van de kinderen aanstaande woensdag een nieuw pakketje klaarliggen. U ontvangt hierover bericht van de leerkracht van uw kind.

Thuisonderwijs

donderdag 19 maart 2020 Overige zaken

Wat zijn de kinderen thuis hard aan het werk! Wij worden heel blij van de vele mooie foto's, de berichten en de zelfbedachte werkjes. Wij realiseren ons dat het voor alle ouders een enorme klus is om dit voor elkaar te krijgen, wij waarderen jullie inzet enorm. We doen ons best om jullie daar waar het kan te ondersteunen. U kunt ons helpen door het werk in een keer te sturen, zo houden wij beter overzicht. Ook de komende weken houden we contact via mail, skype, telefoon en wellicht andere kanalen. Veel sterkte gewenst, we missen jullie!

BMS gesloten

dinsdag 17 maart 2020 Nieuws

Ook onze school zal tot maandag 6 april gesloten blijven in de strijd tegen het Coronavirus.

Biebouders gezocht

donderdag 12 maart 2020 Oproep

De BMS krijgt een mooie, nieuwe schoolbibliotheek! De kasten zijn binnen en de meeste boeken ook. Wij zijn op zoek naar ouders die ons willen helpen. Voordat de kinderen de boeken kunnen lenen, scannen en weer inleveren, moet er nog wat werk worden verzet. Dit kan flexibel en in overleg worden uitgevoerd. Wie wil ons helpen? U kunt dit aangeven bij de leerkracht van uw kind(eren) of bij de administratie. 

Kijkavond afgelast

donderdag 12 maart 2020 Mededeling

In de kalender van de BMS staat voor aanstaande dinsdag een kijkavond (plakboeken en werk) gepland. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus gaat deze avond niet door. We proberen deze avond te verzetten naar een later moment. 

Terugblik

donderdag 12 maart 2020 Overige zaken

Op dinsdag 10 maart was onze cultuurdag, dit was de afsluiting van ons cultuurproject. De kinderen uit de midden- en bovenbouwgroepen hebben meegewerkt aan een voorstelling in de Lunet. Hoewel er wisselende geluiden zijn over de eindvoorstelling en deze wellicht niet voor iedereen aan de verwachtingen voldeed, kijken wij terug op een geslaagd project. Het project bestond uit veel meer dan de eindvoorstelling, er waren diverse goede en zinvolle lessen en workshops.