Hieronder staan de nieuwe en oude nieuwsberichten, oproepen en mededelingen.

De school gaat weer beginnen!

donderdag 22 augustus 2019 Nieuws

De afgelopen week is er door het team weer hard gewerkt om de school klaar te maken voor de start van het nieuwe schooljaar. Alles staat weer klaar voor een frisse start.
We hopen alle kinderen maandag ochtend weer uitgerust in hun (nieuwe) klas te zien. Om 8.30 uur staan de deuren weer open.

Gevonden voorwerpen

donderdag 22 augustus 2019 Mededeling

Vrijdag 30 augustus zullen de waslijnen met gevonden voorwerpen er weer hangen. Kijkt u even of er iets van u of uw kind bij hangt? Wat overblijft gaat naar het goede doel.

Installeer de BMS App!

donderdag 22 augustus 2019 Mededeling

De BMS heeft een eigen App. Daarmee kunnen de leerkrachten namelijk blogs maken met nieuws en foto's uit de groep. Ook handig als uw kind ziek is; met één druk op de knop weet de school het ook. Heeft u 'm al gedownload?

  1. Voor iPhone klik hier en voor Android klik hier.
  2. Bij het openen wordt de inlogcode van de school gevraagd: BMS_1401
  3. Het logo van de BMS verschijnt. Raak het aan. Vul uw gebruikersnaam (= de aanhef van uw wekelijkse nieuwsmail) en wachtwoord in. U kunt ook kiezen om verder te gaan als gast. Wachtwoord vergeten? Maak een nieuwe aan via de website.

Adreswijziging doorgegeven?

donderdag 22 augustus 2019 Mededeling

We horen kinderen enthousiast vertellen over een nieuw huis of de verhuizing. Wilt u bij verhuizing ook de adreswijziging aan van de administratie doorgeven? Dan blijven de gegevens bij ons op school ook actueel. 

Fijne Vakantie!

donderdag 11 juli 2019 Nieuws

Het team van de BMS wenst u een fijne vakantie. 

Save the date ouders van groep 8

donderdag 6 juni 2019 Oproep

Op maandag 8 juli 2019 nemen de achtste groepers afscheid van de BMS vanaf 18.00 uur. Meer informatie volgt later.

Schoolreisje Onderbouw

donderdag 6 juni 2019 Nieuws

Op donderdag 13 juni gaat de onderbouw op schoolreis naar Dinoland. De kinderen komen deze schoolreisdag op de gewone tijd naar school. Rond 9.30 uur stappen we in de bus en vertrekken we naar Zwolle. Wij verwachten rond 16.00 uur weer op school aan te komen. Staan jullie ons dan op te wachten? Terug bij school gaan alle kinderen nog even mee naar de klas en kunt u in de klas uw kind ophalen.

Er is met onmiddellijke ingang besloten dat er niet meer gezwommen mag worden in de vestinggrachten van Naarden. Hier kunt u de brief lezen.

Meld je aan voor de BMS TALENTENSHOW! Kun jij goed zingen, dansen, speel jij een cool instrument of heb je een ander talent dat je graag wilt laten zien? Spring dan tijdens de Bazaar op 21 juni a.s. op het podium en SHINE! Natuurlijk mag je ook met je hele klas of een groep vrienden en vriendinnen iets moois bedenken (max 2 minuten). En zijn ook ouders, juffen en meesters etc. van harte uitgenodigd om mee te doen! ​Aanmelden kan tot uiterlijk 14 juni a.s. via de intekenlijst die bij de hoofdingang van de BMS hangt en via vrienden@bussumsemontessori.nl (graag vermelden wat je gaat doen, met wie, in welke klas je zit en op welk mailadres we je kunnen bereiken).  ​

Op tijd komen

vrijdag 10 mei 2019 Mededeling

We willen u weer even op het volgende wijzen: 

Denkt u eraan dat uw kind voor kwart voor negen in de klas moet zijn?