Hieronder staan de nieuwe en oude nieuwsberichten, oproepen en mededelingen.

Gevonden voorwerpen

donderdag 9 januari 2020 Oproep

Onze mand met gevonden voorwerpen zit overvol. Aanstaande maandag, 13 januari, zullen wij alle gevonden voorwerpen uitstallen in de hal. Kijkt u alstublieft of er spullen van uw kind(eren) tussen zitten, ook als u niets kwijt bent! Na maandag zullen we alle spullen wegbrengen. 

Het dak is eraf!

donderdag 9 januari 2020 Overige zaken

Deze week is letterlijk het dak van onze school eraf gegaan zoals op de foto's te zien. Volgende week wordt de stalen constructie geleverd voor het nieuwe dak. Het zal niet lukken om de voorjaarsvakantie terug te keren naar de Busken Huetlaan, het schema is aangepast. We houden u op de hoogte.

Parro

donderdag 9 januari 2020 Mededeling

Binnenkort gaan wij Parro gebruiken. Parro is een extensie van ParnasSys, ons leerlingadministratiesysteem en ontworpen als communicatiemiddel tussen ouders en school/de leerkracht. Wij kunnen ook de oudergesprekken plannen via Parro. Het is een gesloten, beveiligd systeem en volledig AVG-proof. Momenteel zijn we Parro aan het uitproberen binnen het team, binnenkort volgen de ouders. Wellicht kunt de app vast installeren op uw telefoon. Volgende week ontvangt u meer informatie. 

Gelukkig 2020

donderdag 2 januari 2020 Overige zaken

Wij wensen iedereen een heel gelukkig, gezond, liefdevol en leerzaam 2020! Op maandag 6 januari hopen wij alle kinderen uitgerust terug te zien op school.

Speeltoestel

donderdag 19 december 2019 Overige zaken

Het speeltoetsel voor de onderbouwkinderen is vorige week geplaatst. Ook de oudere kinderen staan keurig in de rij om te kunnen glijden, mooi om te zien. Er komen nog stickers op het plein, maar gezien de weersomstandigheden moeten we dat nog even uitstellen. 

Kerstdiner

donderdag 19 december 2019 Overige zaken

We hebben enorm genoten van ons kerstdiner! De kinderen zagen er geweldig uit, het eten was overheerlijk. Heel veel dank aan de kinderen en hun ouders voor het lekkere eten dat er ook nog eens schitterend uitzag. 

Kerstvakantie

donderdag 19 december 2019 Overige zaken

Wij wensen iedereen een hele fijne kerstvakantie! We hopen dat iedereen veel plezier heeft, geniet van de feestdagen, lekker uitrust en gezond en wel weer op school zal zijn op maandag 6 januari. 

Gewoon naar school

donderdag 12 december 2019 Mededeling

Denkt u eraan dat vrijdag 20 december een gewone schooldag is? In voorgaande jaren was de vrijdag vaak vrij. Dit jaar hebben wij echter een kort schooljaar, dat komt doordat we in de eerste groep vallen die zomervakantie krijgt. Om voldoende schooluren te maken, moeten de kinderen 20 december dus gewoon naar school. En omdat de vrijdag een gewone schooldag is, is het kerstdiner dit jaar op donderdagavond.

Kerstconcert

donderdag 12 december 2019 Mededeling

Op woensdag 18 december zullen we, vanaf 11:00 uur, met alle kinderen van de school het BMS Kerstconcert houden. We luisteren samen naar ons orkest en zingen samen Kerstliedjes. Wij verheugen ons op het concert!

Kerstdiner

donderdag 12 december 2019 Oproep

Het Kerstdiner is op donderdag 19 december van 17.15 uur tot 19:00 uur. De deuren gaan om 17.10 open! 

De kinderen hebben voor het kerstdiner een bord, beker en bestek nodig. Graag voorzien van naam en in een plastic tas dinsdag of woensdagochtend inleveren bij de leerkrachten. Na het diner gaat alles weer mee naar huis.