Hieronder staan de nieuwe en oude nieuwsberichten, oproepen en mededelingen.

Kerstdiner

donderdag 19 december 2019 Overige zaken

We hebben enorm genoten van ons kerstdiner! De kinderen zagen er geweldig uit, het eten was overheerlijk. Heel veel dank aan de kinderen en hun ouders voor het lekkere eten dat er ook nog eens schitterend uitzag. 

Kerstvakantie

donderdag 19 december 2019 Overige zaken

Wij wensen iedereen een hele fijne kerstvakantie! We hopen dat iedereen veel plezier heeft, geniet van de feestdagen, lekker uitrust en gezond en wel weer op school zal zijn op maandag 6 januari. 

Gewoon naar school

donderdag 12 december 2019 Mededeling

Denkt u eraan dat vrijdag 20 december een gewone schooldag is? In voorgaande jaren was de vrijdag vaak vrij. Dit jaar hebben wij echter een kort schooljaar, dat komt doordat we in de eerste groep vallen die zomervakantie krijgt. Om voldoende schooluren te maken, moeten de kinderen 20 december dus gewoon naar school. En omdat de vrijdag een gewone schooldag is, is het kerstdiner dit jaar op donderdagavond.

Kerstconcert

donderdag 12 december 2019 Mededeling

Op woensdag 18 december zullen we, vanaf 11:00 uur, met alle kinderen van de school het BMS Kerstconcert houden. We luisteren samen naar ons orkest en zingen samen Kerstliedjes. Wij verheugen ons op het concert!

Kerstdiner

donderdag 12 december 2019 Oproep

Het Kerstdiner is op donderdag 19 december van 17.15 uur tot 19:00 uur. De deuren gaan om 17.10 open! 

De kinderen hebben voor het kerstdiner een bord, beker en bestek nodig. Graag voorzien van naam en in een plastic tas dinsdag of woensdagochtend inleveren bij de leerkrachten. Na het diner gaat alles weer mee naar huis.

Vooraankondiging

donderdag 12 december 2019 Mededeling

De afgelopen periode hebben alle groepen theaterworkshops gevolgd, wellicht heeft u het van uw kind(eren) gehoord. Deze workshops worden verzorgd door theatermakerij Storm en worden bekostigd uit de Cultuursubsidie. Ook voor 2020 is de subsidie toegekend en wij zullen, zoals gepland, de workshops en begeleiding van het team voortzetten. Dit resulteert in een echte theatervoorstelling voor ouders. Voor de onderbouw zal dat zijn donderdag 13 februari tussen 13:00 en 14:45 uur en voor midden- en bovenbouw op dinsdag 10 maart tussen 13:00 en 14:45 uur. De exacte tijden volgen, maar noteer het vast in uw agenda!

Kerstdiner

donderdag 5 december 2019 Oproep

Op donderdag 19 december is ons jaarlijkse Kerstfeest. Vanaf aanstaande maandag hangen bij het lokaal van uw kind(eren) de intekenlijsten voor het kerstdiner. Dus vanaf maandag kunnen deze worden ingevuld!

School van de week

donderdag 5 december 2019 Mededeling

DE BMS is 'school van de week' bij Sportcentrum de Zandzee. Dat betekent dat alle kinderen uit de groepen 3 t/m 6 op woensdag 11 decemeber tussen 13:00 en 15:00 uur mogen zwemmen voor €1,00. En de kinderen uit de groepen 7 en 8 kunnen voor €1,00 discozwemmen op vrijdag 13 december tussen 19:00 en 21:30 uur. De vouchers zijn uitgedeeld in alle midden- en bovenbouwgroepen en ook af te halen bij de administratie. 

Sloop bijgebouwen

donderdag 5 december 2019 Mededeling

We hadden het de hele week al verwacht, maar vandaag zijn de bijgebouwen op ons achterplein dan echt gesloopt. Met de sloop van het oude lokaal van MBA en het blauwe gebouw van DONS komt er zichtbaar schot in de verbouwing.

Extra AV

donderdag 28 november 2019 Oproep

Op dinsdag 10 december is er een extra Algemene Vergadering gepland. De uitnodiging heeft u reeds ontvangen via de mail. Tijdens deze avond staat het thema governance centraal. Wij ontvangen u graag om 20:00 uur op school.