Hieronder staan de nieuwe en oude nieuwsberichten, oproepen en mededelingen.

Verhuizing

donderdag 10 oktober 2019 Mededeling

Volgende week is het onze laatste week aan de Busken Huetlaan. Volgende week vrijdag, meteen na schooltijd, zullen de verhuizers beginnen! Zij zullen de eerste dagen van de herfstvakantie gebruiken om alles in te pakken, te verhuizen en weer uit te pakken. Daarna kunnen wij onze tijdelijke locatie gaan inrichten. 

Op maandag 28 oktober ontvangen wij alle kinderen en hun ouders graag aan de Amersfoortsestraatweg 14. De Vrienden van de BMS zullen zorgen voor een warm welkom!

Wij kunnen ons voorstellen dat de kinderen en hun ouders erg nieuwsgierig zijn naar onze tijdelijke vestiging. Omdat er nog volop wordt gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen, is het nog niet mogelijk om een kijkje te nemen. Daarom hebben we een video gemaakt, dit geeft alvast een beetje een beeld. 

Verhuizing

donderdag 3 oktober 2019 Mededeling

De herfstvakantie (en daarmee de verhuizing) komt snel dichterbij! De afgelopen week is het complete verhuisplan doorgenomen met de verhuizers en het team. De dozen zijn gebracht en in de gangen staan grote kisten op wielen voor alle spullen die weg moeten. Aan de Amesfoortsestraatweg is het plein inmiddels onkruidvrij gemaakt, het nieuwe speeltoestel voor de onderbouw is besteld. Ook binnen wordt hard gewerkt om het gebouw op tijd klaar te krijgen. Achter de schermen moet er natuurlijk veel geregeld zijn, denk aan internet, verzekering, brandmeldinstallatie, alarm, enz. Gelukkig liggen we nog steeds op schema. 

Kinderboekenweek

donderdag 3 oktober 2019 Overige zaken

Afgelopen woensdag, 2 oktober, is de kinderboekenweek gestart. Het thema is "reis mee" en dat was goed te zien op het plein! Denkt u eraan dat bonnen van de kinderboeken die zijn gekocht bij boekhandel LOS in te leveren op school? 

Opbrengst sponsorloop

donderdag 3 oktober 2019 Mededeling

Vandaag zijn de kinderen uit BBA die de sponsorloop hebben georganiseerd, druk geweest met het tellen van het geld. In totaal heeft de sponsorloop €7.095,15 opgebracht! Wat een geweldig bedrag! De ene helft gaat naar het KWF en de andere helft naar de Flying Doctors. Wij willen alle kinderen en hun sponsoren heel erg bedanken. Als uw kind de enveloppe met het geld nog niet heeft ingeleverd, dan kan dat nog steeds. 

Judolessen

donderdag 3 oktober 2019 Overige zaken

Vandaag hebben alle onderbouwgroepen, in het speellokaal, judolessen gehad van Judoschool van der Hoek. Er lag een echte judomat in de zaal en de kinderen hebben genoten!

Sparen voor de schoolbieb

donderdag 26 september 2019 Oproep

De kinderboekenweek is een mooi moment om nieuwe kinderboeken aan te schaffen. Als u in de periode van 2 t/m 12 oktober een kinderboek koopt bij boekhandel LOS, vragen wij u om de kassabon in te leveren op school. Dat kan t/m 30 oktober. Daarmee helpt u de school, want wij krijgen 20% korting op de aanschaf van nieuwe boeken.

 

Verhuizing

donderdag 26 september 2019 Mededeling

Nog een paar weken en dan gaan we verhuizen! 

De verhuizing van de school vindt plaats in de herfstvakantie. Voor het zo ver is moet er nog veel gedaan worden, maar we liggen op schema. Er wordt hard gewerkt aan de Amersfoortsestraatweg 14 om alles op tijd klaar te krijgen. Een greep uit de werkzaamheden: de vloerbedekking wordt vervangen voor zeil, een toiletgroep krijgt kleutertoiletjes, de voorbeidingen voor het ophangen en installeren van de digiborgen zijn in volle gang, het plein wordt onkruidvrij gemaakt, het gebouw wordt schoongemaakt, enz. 

Het team heeft inmiddels een kijkje genomen in het gebouw en we hebben de lokalen verdeeld. De komende week zullen de concrete afspraken met de verhuizer worden vastgelegd en de weken daarna zullen we beginnen met het sorteren: wat moet mee, wat blijft achter, wat moet weg.

We houden u op de hoogte.

 

Inleveren sponsorloopgeld

donderdag 26 september 2019 Oproep

Wilt u het sponsorloopgeld zo spoedig mogelijk en uiterlijk vrijdag 4 oktober inleveren bij de leerkracht van uw kind(eren)?

Oudergesprekken

donderdag 26 september 2019 Mededeling

In de weken meteen na de herfstvakantie zijn de oudergesprekken. Wij gaan graag met u in gesprek over de ontwikkeling van uw kind(eren) en vinden het belangrijk om alle ouders te spreken. Wilt u zich inschrijven? Vanaf 3 oktober zullen de lijsten bij de klassen hangen.

De middenbouwleerkrachten willen de ouders van de derdegroepers graag spreken in de week van 7 oktober. De intekenlijsten hangen er vanaf maandag.

De onderbouwleerkrachten willen de ouder van de kleuters die na de zomer zijn gestart graag spreken voor de herfstvakantie. Zij zullen contact opnemen met de desbetreffende ouders. 

Vertrek bovenbouw en parkeren

donderdag 26 september 2019 Oproep

Maandag 30 september gaan onze bovenbouwgroepen op schoolreis. Ze vertrekken rond 8:45 uur vanaf de Busken Huetlaan, de bussen staan vanaf 8:30 uur klaar. Houdt u er rekening mee dat het niet mogelijk zal zijn om de Busken Huetlaan uit te rijden? Ook vragen wij u niet aan de voorkant van de school te parkeren.