Hieronder staan de nieuwe en oude nieuwsberichten, oproepen en mededelingen.

Vervangend schoeisel

donderdag 5 september 2019 Oproep

Het regenseizoen is al een beetje begonnen. Wilt u erop toezien dat uw kind zijn/haar laarzen in de gang laat staan en andere schoenen/sloffen draagt in de klas?  

Sponsorloop

donderdag 29 augustus 2019 Oproep

Op initiatief van vier van onze leerlingen uit BBA (Emmy, Emma, Freija en Zoë) organiseren wij een sponsorloop. Zij hebben dit bedacht om geld in te zamelen voor twee goede doelen: het KWF en the flying doctors. Emmy, Emma, Freija en Zoë hebben vrijwel alles rondom de sponsorloop zelf geregeld, heel knap! De sponsorloop vindt plaats aan het eind van de sportdag van woensdag 11 september. De kinderen lopen tussen 11:45 en 12:15 uur en uiteraard rekenen zij hierbij op uw aanmoediging. De kinderen krijgen maandag 2 september een enveloppe mee met daarop het sponsoploopformulier. Het is de bedoeling dat zij zo veel mogelijk sponsoren zoeken en het ingevulde formulier uiterlijk maandag 9 september weer op school inleveren. Na de sportdag kan de leerkracht het aantal gelopen rondjes invullen. 

Inspectiebezoek

donderdag 29 augustus 2019 Mededeling

Op maandag 9, dinsdag 10 en maandag 16 september zal onze school worden bezocht door de inspectie van het onderwijs. De inspecteurs gaan in gesprek met het bestuur, de intern begeleiders, de directie, leerlingen, ouders, de MR en de LR. Daarnaast zullen ze alle documenten bestuderen en op bezoek gaan in de groepen. Wij zijn helemaal klaar voor het bezoek en houden u op de hoogte van de bevindingen. 

Plantje en kleedje

donderdag 29 augustus 2019 Oproep

Gelukkig zijn er veel kinderen die hun plantje en kleedje meteen in de eerste week al hebben meegenomen. Wij zien graag bij alle kinderen een plantje op tafel. Wilt u uw kind(eren) een plantje meegeven? En van de nieuwe leerlingen ontvangen wij graag de strookjes met de toestemming voor het gebruik van foto's en de hoogte van de ouderbijdrage retour. Deze zijn uitgedeeld op de wenochtend. 

Kamp bovenbouw

donderdag 29 augustus 2019 Overige zaken

Vooraankondiging: op maandag 30 september, dinsdag 1 en woensdag 2 oktober gaan de bovenbouwgroepen op kamp! Meer informatie volgt.

De school gaat weer beginnen!

donderdag 22 augustus 2019 Nieuws

De afgelopen week is er door het team weer hard gewerkt om de school klaar te maken voor de start van het nieuwe schooljaar. Alles staat weer klaar voor een frisse start.
We hopen alle kinderen maandag ochtend weer uitgerust in hun (nieuwe) klas te zien. Om 8.30 uur staan de deuren weer open.

Sportdag 11 september 2019

donderdag 22 augustus 2019 Oproep

Op woensdag 11 september 2019 is er de sportdag.

De kinderen worden deze dag om 8.30 uur bij Hockeyclub Naarden verwacht. U kunt uw kind om 12.30 uur bij de hockeyclub weer ophalen.

Om deze dag tot een sportief succes te maken, vragen wij uw hulp. Vanaf maandag 26 augustus hangt er bij elke klas een intekenlijst. Wij hopen op voldoende aanmeldingen.

Liedje van Annie M.G. Schmidt

donderdag 25 juli 2019 Nieuws

Denk aan juffrouw Scholten,
die is vandaag gesmolten,
gesmolten op de Dam
Dat kwam door de hitte,
daar is ze in gaan zitten
als je soms wil weten hoe dat kwam

Ze hebben het voorspeld: Pas op, juffrouw, je smelt!
Maar ze was ontzettend eigenwijs
Als een pakje boter,
maar dan alleen wat groter,
is ze uitgelopen, voor het paleis

Enkel nog haar tasje
lag daar in een plasje
Alle kranten hebben het vermeld
op de eerste pagina
Kijk het zelf maar na
Ja, daar staat het, kijk maar: Dame Smelt

Die arme juffrouw Scholten
helemaal gesmolten
Als dat jou en mij eens overkwam
Laten we met die hitte
overal gaan zitten
maar vooral niet midden op de Dam