Hieronder staan de nieuwe en oude nieuwsberichten, oproepen en mededelingen.

Muziek

woensdag 11 oktober 2017 Nieuws

We gaan een pilot muziek starten. A.s. dinsdag zal Nicky van de muziekfabriek aan alle groepen uit de onderbouw, middenbouw en bovenbouw muziekles geven. 

De onderbouwleerkrachten zijn zaterdag naar een Kleuterinspiratiedag geweest in Vleuten. Samen met meer dan honderd andere kleuterjuffen (en één meester) hebben zij allemaal verschillende workshops gevolgd op het gebied van kleuteronderwijs. De dag werd afgesloten met een presentatie van kinderboekenschrijfster en oud- Klokhuis presentatrice Monique Hagen. De onderbouwleerkrachten zijn weer heel geïnspireerd geraakt door deze dag!

Staking PO

donderdag 5 oktober 2017 Nieuws

Een groot deel van het team is naar Den Haag geweest. Het was bovenverwachting druk en we hopen dat het signaal door de politiek zal worden opgepakt. Hartelijk dank voor uw begrip!

Kinderboekenweek 2017

woensdag 4 oktober 2017 Nieuws

Weten jullie nog? Op maandag 9 oktober starten we op de BMS met de kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is `Gruwelijk eng!'. Durf je echt naar school te komen?  

Bovenbouwkamp

woensdag 27 september 2017 Overige zaken

Maandag 2 oktober gaat de bovenbouw op kamp. We wensen de bovenbouw heel veel plezier toe!

Staking op 5 oktober

woensdag 27 september 2017 Mededeling

Weet u het nog? Op donderdag 5 oktober is de school dicht i.v.m. de landelijke staking PO.

Afscheid juf Els

woensdag 20 september 2017 Mededeling

Aanstaande dinsdag, 26 september neemt Els afscheid van de BMS. Wat gaat het dan ineens snel, na de mededeling van 3 weken geleden is het afscheid nu dichtbij. De school, de teamleden, de kinderen en de ouders willen Els bedanken voor de 11 fantastisch muzikale jaren!

Tijdens de muzieklessen zullen de leerkrachten en de kinderen afscheid van Els nemen. Mocht u als ouder Els ook gedag willen zeggen dan kan dat om 14.45 uur. Het team zal vanaf 15.30 uur afscheid van haar nemen. 

We wensen Els een mooie, nieuwe periode toe en we zullen jou en je muzieklessen missen.

Sportdag 2017

woensdag 20 september 2017 Mededeling

Wat was het een super leuke en sportieve dag!

Dank ook aan alle hulpouders die deze dag tot een succes hebben gemaakt!

Parkeer- en rijgedrag

donderdag 14 september 2017 Mededeling

Voor de veiligheid van onze kinderen willen we de parkeer en rijrichtng afspraken graag weer onder de aandacht brengen.

Voor alle ouders die met de auto komen, denkt u er aan:

-Eén rijrichting aan te houden; via de Bosboom Toussaintlaan heen en door de Vosmaerlaan terug;

-Niet te parkeren op de plaatsen die gereserveerd zijn voor de naschoolse opvang. De tijden zijn duidelijk zichtbaar aangegeven op het bordje bij de parkeerplaats aan de Vosmaerlaan;

-Te parkeren binnen de parkeervakken zodat er zoveel mogelijk plaatsen beschikbaar zijn;

-Geen opritten van buurtbewoners te blokkeren;

-Het toegangspad van school vrij te houden voor voetgangers en fietsers.

-Bij aankomst en vertrek goed op de kinderen te letten die alleen op de fiets naar school komen.

-Op het plein lopen we naast de fiets.

 Vriendelijk dank voor uw medewerking.

Aanstaande woensdag 20 september zal onze sport- en speldag gehouden worden bij Hockeyclub Naarden (ingang aan de Beethovenlaan, achter zwembad de Lunet).

 Hulpouders graag om 8.20 uur aanwezig! De kinderen worden om 8.30 uur verwacht in sportkleding (schoolshirt) en moeten zich melden bij hun leerkracht. Om 8.40 uur staat iedereen op de plek van het eerste spel zodat om 8.45 uur de sportdag kan beginnen.  Om 12.30 uur zal de sportdag afgelopen zijn. Denkt u aan het inlichten van de naschoolse opvang? Zij kunnen de kinderen bij HCN ophalen.

Er wordt voor woensdag beter weer voorspeld. Mocht dat nog helemaal omslaan dan wordt de sportdag een week verschoven. Dit zullen wij uiterlijk dinsdagavond beslissen en u in dat geval een e-mail sturen. De kinderen worden dan gewoon op school verwacht. Mocht het tijdens de ochtend zelf (hard) gaan regenen, lopen wij met de kinderen en de hulpouders terug naar school. U ontvangt dan een e-mail dat u uw kind op kunt halen op school i.p.v. bij HCN. Houdt uw mail bij regen dus goed in de gaten!

Graag meegeven: kleine hap in een handige tas en (afhankelijk van de weersvoorspellingen) eventueel een regenjas.

NB. Op de hockeyvelden zijn (voetbal)schoenen met noppen NIET toegestaan.

Heel fijn dat een flink aantal ouders zich al heeft aangemeld als hulpouder, maar er zijn voor diverse groepen (BB) nog hulpouders nodig. Dus check nog even de agenda en schrijf u in bij het formulier dat naast de klas hangt.