Hieronder staan de nieuwe en oude nieuwsberichten, oproepen en mededelingen.

Proost! Op een mooi 2018...

donderdag 11 januari 2018 Mededeling

We zijn het nieuwe jaar weer goed begonnen. Maandagochtend werden we verwelkomd door de Vrienden van de BMS met een oliebol bij de deur. In de klas kregen we nog een glaasje kinderchampagne. Dank Vrienden voor deze leuke verrassing!

We gaan weer beginnen!

donderdag 4 januari 2018 Mededeling

Wij wensen een ieder nogmaals een heel gelukkig nieuwjaar! Hopelijk heeft iedereen een fijne vakantie gehad en zijn de kinderen goed uitgerust om weer te beginnen. We kijken er naar uit om iedereen maandag weer te zien!

Voor de kerstvakantie hebben alle groepen van de Vrienden van de BMS een kerstcadeau ontvangen. De onderbouwgroepen kregen bijvoorbeeld een mooie doos Lego. We kijken er allemaal naar uit om met onze cadeaus aan de slag te gaan! Bedankt Vrienden!

Gelukkig nieuwjaar!

woensdag 27 december 2017 Mededeling

Wij wensen iedereen een gelukkig, gezond en leerzaam 2018 en hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft.
Tot 8 januari 2018!
Team BMS

 

 

Atelier in een koffer

donderdag 30 november 2017 Mededeling

Afgelopen donderdag 30 november hebben de kinderen van de onderbouw deelgenomen aan de workshops van ‘Atelier in een koffer’. De kinderen zijn bezig geweest met o.a. zoutdeeg, verf, karton, piepschuim, maïzena en muntjes. Er werd druk geëxperimenteerd en dat werd een groot succes. 

Hartelijk dank aan Sabine en Titia van het Atelier en alle hulpouders.

Schoolvoetbal 2018

donderdag 30 november 2017 Oproep

Volgend voorjaar is er weer schoolvoetbal. Van eind februari tot half april. 18 april is de finale. Inmiddels hangen de inschrijfformulieren links van de hoofdingang. Daarop kunnen jullie je weer inschrijven met jullie team. Graag uiterlijk een week voor de kerstvakantie invullen. Alleen compleet ingevulde formulieren, inclusief wisselspelers en de namen en telefoonnummers van twee enthousiaste papa's, mama's, opa's en/of oma's voor de begeleiding, worden in behandeling genomen. In overleg kan er nog geschoven worden. Wil je meer informatie? Bel Eelco op 06-10792367.

Staking

donderdag 30 november 2017 Mededeling

Zoals u al heeft kunnen lezen en horen zal het basisonderwijs waarschijnlijk staken op 12 december. Wij willen u zo goed mogelijk informeren en zullen hier uitgebreider de ruimte voor nemen in een aparte mailing die volgende week na 5 december volgt. 

parkeren

donderdag 30 november 2017 Mededeling

Beste ouders en/of verzorgers,

Graag extra aandacht tijdens deze laatste maand van het schooljaar voor het parkeren. Alleen daar waar mag en denk om de bewoners. Zo nu en dan levert het gevaarlijke situaties op. Zeker tijdens het kerstdiner is het erg druk. Dank alvast!

Tandarts/dokter/ea

donderdag 30 november 2017 Mededeling

Graag wanneer mogelijk de bezoeken aan tandartsen, ortho en dokter plannen na schooltijd. Dit is voor iedereen, vooral ook voor het kind, prettiger. Dank

Gevonden voorwerpen

donderdag 23 november 2017 Mededeling

Maandag is het weer zover, de laatste maandag van de maand. Dan zullen de waslijnen met gevonden voorwerpen er weer hangen. Kijkt u weer even of er iets van u of uw kind bij hangt? Wat overblijft gaat naar het goede doel.