Hieronder staan de nieuwe en oude nieuwsberichten, oproepen en mededelingen.

Kinderen uit de middenbouw en bovenbouw hebben met elkaar meer dan 100 kerstkaarten gemaakt. Deze kaarten hebben we dinsdagmiddag bezorgd bij de huizen rond de school. De rest van de kaarten wordt naar de Godelinde gebracht om daar aan de bewonders uit te laten delen. 

Hoera, Sinterklaas kwam toch!

vrijdag 4 december 2020 Nieuws

Wat een verrassing, Piet belde vanmorgen naar school om te vertellen dat Sinterklaas ons zo miste en toch even langs wilde komen! We zijn allemaal gauw op het plein gaan staan om hem op te wachten. Wat fijn dat we alles toch versierd hadden. Sint en zijn vier Pieten bleven in het speellokaal en de onder- en middenbouwgroepen zijn daar naar Sint toegegaan. We hebben genoten! Foto's van het feest kunt u hier zien. Eén waarschuwing, het zijn er veel...

Knikkertegels komen er aan!

donderdag 26 november 2020 Oproep

Het inzamelprogramma is gelukt: alle leerlingen werd gevraagd (schone) plastic doppen en deksels - van bijvoorbeeld de zuivelpakken, wasmiddelflessen of pindakaas pot - te verzamelen. Hiermee hebben de leerlingen gespaard voor kleurrijke knikkertegels die op het schoolplein komen te liggen. Bij iedere 1.500 doppen hebben de leerlingen een knikkertegel verdiend! En dat is gelukt! De tegels worden komende week geplaatst! 

Sportdag

woensdag 26 augustus 2020 Mededeling

Op woensdag 9 september is de sportdag. Deze zal zonder ouders zijn. Dit is anders dan andere jaren. We hebben een leuke oplossing gevonden. De onderbouw zal rondom de school spelletjes gaan spelen, de middenbouw gaat sporten op het Jacobsveldje en de bovenbouw wordt verwacht op de hockeyvelden in Naarden waar diverse sportieve activiteiten klaar staan. Nadere informatie volgt nog. 

Stamkaarten

donderdag 20 augustus 2020 Oproep

Aankomende week krijgen alle kinderen een stamkaart uit ons leerlingvolgsysteem mee naar huis. Hier staan de gegevens in zoals ze bij ons bekend zijn. Wilt u deze gegevens controleren en aanvullen. We ontvangen de stamkaart graag zo snel mogelijk weer retour. Ook als alle gegevens kloppen. 

Een goede start

woensdag 19 augustus 2020 Mededeling

Wat fijn om de kinderen weer op school te zien. Voor sommige kinderen was het even wennen, maar wat heeft iedereen snel zijn draai gevonden. We zien nu al dat de meeste kinderen zelfstandig hun weg weten te vinden naar de groep. 

Inspectie

donderdag 2 juli 2020 Mededeling

In september 2019 is onze school bezocht door de Inspectie van het Onderwijs. We kregen toen een goede beoordeling, met enkele herstelopdrachten. Daarvan is de laatste vorige week afgerond en, geheel volgens onze verwachting, goed beoordeeld! De inspectie heeft voldoende vertrouwen in de ingezette koers en zal de BMS over vier jaar opnieuw bezoeken. Heel erg fijn!

Veel dank

donderdag 2 juli 2020 Mededeling

Lieve kinderen en ouders,

Heel erg bedankt voor alle lieve woorden, geschenken, bloemen, prachtige kaarten en tekeningen. Echt overweldigend, iedereen persoonlijk bedanken lukt daardoor niet. Ik heb met ongelooflijk veel plezier op de BMS gewerkt; een schitterende school, geweldige kinderen, betrokken ouders. Een school met veel potentieel. Veel dank voor het vertrouwen, veel dank dat ik er een bijdrage aan mocht leveren. Ik zal jullie missen, veel (leer)plezier en geluk voor de toekomst gewenst.
Antoinette 

Ouders in de school

donderdag 2 juli 2020 Mededeling

Momenteel mogen er geen ouders in de school en op het plein. We weten nu nog niet hoe het na de vakantie zal zijn, maar voorlopig zullen we de huidige maatregelen na de zomer handhaven. Zodra er meer bekend is en het weer is toegestaan om ouders in de school te ontvangen, hoort u dat van ons.

Afscheidsavond groep 8

donderdag 2 juli 2020 Overige zaken

Afgelopen maandag, 29 juni, was de afscheidsavond van groep acht. Een hele andere avond dan we gewend zijn, maar wat was het geweldig. De kinderen hebben hun eigen feestje gemaakt, wij hebben van ze genoten. Hopelijk geldt dat ook voor de ouders die via een livestream mee konden kijken en luisteren. Ook de afsluiting was een succes; alle kinderen werden door hun ouders (in prachtig versierde auto's) gehaald!