Hieronder staan de nieuwe en oude nieuwsberichten, oproepen en mededelingen.

Een goede start

woensdag 19 augustus 2020 Mededeling

Wat fijn om de kinderen weer op school te zien. Voor sommige kinderen was het even wennen, maar wat heeft iedereen snel zijn draai gevonden. We zien nu al dat de meeste kinderen zelfstandig hun weg weten te vinden naar de groep. 

Inspectie

donderdag 2 juli 2020 Mededeling

In september 2019 is onze school bezocht door de Inspectie van het Onderwijs. We kregen toen een goede beoordeling, met enkele herstelopdrachten. Daarvan is de laatste vorige week afgerond en, geheel volgens onze verwachting, goed beoordeeld! De inspectie heeft voldoende vertrouwen in de ingezette koers en zal de BMS over vier jaar opnieuw bezoeken. Heel erg fijn!

Veel dank

donderdag 2 juli 2020 Mededeling

Lieve kinderen en ouders,

Heel erg bedankt voor alle lieve woorden, geschenken, bloemen, prachtige kaarten en tekeningen. Echt overweldigend, iedereen persoonlijk bedanken lukt daardoor niet. Ik heb met ongelooflijk veel plezier op de BMS gewerkt; een schitterende school, geweldige kinderen, betrokken ouders. Een school met veel potentieel. Veel dank voor het vertrouwen, veel dank dat ik er een bijdrage aan mocht leveren. Ik zal jullie missen, veel (leer)plezier en geluk voor de toekomst gewenst.
Antoinette 

Ouders in de school

donderdag 2 juli 2020 Mededeling

Momenteel mogen er geen ouders in de school en op het plein. We weten nu nog niet hoe het na de vakantie zal zijn, maar voorlopig zullen we de huidige maatregelen na de zomer handhaven. Zodra er meer bekend is en het weer is toegestaan om ouders in de school te ontvangen, hoort u dat van ons.

Afscheidsavond groep 8

donderdag 2 juli 2020 Overige zaken

Afgelopen maandag, 29 juni, was de afscheidsavond van groep acht. Een hele andere avond dan we gewend zijn, maar wat was het geweldig. De kinderen hebben hun eigen feestje gemaakt, wij hebben van ze genoten. Hopelijk geldt dat ook voor de ouders die via een livestream mee konden kijken en luisteren. Ook de afsluiting was een succes; alle kinderen werden door hun ouders (in prachtig versierde auto's) gehaald!

Afscheid Joke

donderdag 2 juli 2020 Mededeling

Lieve kinderen, ouders en teamleden van de BMS. Dank jullie wel: wat heb ik een fantastisch afscheid gehad. Zo veel mooie woorden, kaarten, brieven, cadeautjes! Ik ben er beduusd van en kan er alleen maar stil van genieten.
De BMS zal altijd een grote plek in mijn hart blijven innemen. Ik hoop, dat het de warme omgeving blijft die ik heb ervaren. Nogmaals dank en BMS: Het ga je goed!
Joke

 

Bericht van het bestuur

donderdag 2 juli 2020 Mededeling

In de digitale stemronde is het statutair vereiste aantal stemmen uitgebracht. Op 1 lid na hebben alle leden ingestemd met de statutenwijziging en de overdracht aan Talent Primair. 
Het bestuur dankt iedereen voor het vertrouwen en zal zich inspannen om de fusie per 1 september af te ronden.

 

Fijne vakantie

donderdag 2 juli 2020 Overige zaken

Het team van de BMS wenst iedereen een hele fijne vakantie! Geniet van elkaar, rust lekker uit, doe leuke dingen en vooral: kom gezond terug op maandag 17 augustus!

Stemmen over fusie

donderdag 25 juni 2020 Oproep

OPROEP:

Afgelopen woensdag heeft Chantal Roijakkers (vanuit de administratie) u allen - leden van de oudervereniging BMS - een email gestuurd met het verzoek uw stem uit te brengen voor het nieuwe doel van de oudervereniging na fusie met Talent Primair; het innen, beheren en besteden van de ouderbijdrage. Alle stemmen helpen ons enorm!

Indien u dit gedaan heeft, veel dank. Mocht u er nog geen tijd voor hebben gehad of de email aan uw aandacht zijn ontsnapt, het stemmen kost u maar enkele minuten en wordt zeer gewaardeerd:

De stemtool vindt u hier
Nieuwe statuten vindt u hier

Alvast veel dank namens het bestuur BMS

Gevonden voorwerpen

donderdag 25 juni 2020 Oproep

Aanstaande maandag en dinsdag, 29 en 30 juni, hangen wij alle gevonden voorwerpen aan de buitenkant van het hek. Er zitten weer heel veel mooie spullen bij! Dus kijk vooral of er iets van uw kind(eren) bij hangt, ook als u niets kwijt bent. Alle spullen die overblijven gaan naar een goed doel.