De Bovenbouw op Kamp

donderdag 27 september 2018

Maandagochtend vertrekt de Bovenbouw tot woensdag naar Ermelo op kamp. We hebben er heel veel zin in!

Rond 8:40u. vertrekt de bus en kunnen broertjes en zusjes van bovenbouwers onder begeleiding van hun ouders hun zus of broer uitzwaaien. 

Studiedag

donderdag 21 juni 2018

Op donderdag 28 juni is er een studiedag, de kinderen zijn op deze dag vrij. 

Avondvierdaagse

donderdag 24 mei 2018

Maandag begint de Avondvierdaagse. Er lopen wel 85 sportieve BMS leerlingen mee! Zij hebben allemaal een mail met informatie gekregen. (zo niet, stuur dan een mail naar pien@bussumsemontessori.nl) Wij wensen hen veel plezier en mooi weer toe! Op naar de medaille....

Avondvierdaagse

vrijdag 11 mei 2018

Zo'n dertig sportieve kinderen hebben zich al aangemeld voor de Avondvierdaagse! Maar wij hopen toch op nog veel meer kinderen. Dus...heb jij je nog niet aangemeld maar wel zin om gezellig samen met je klas/schoolgenoten (en héél veel andere kinderen) vier avonden over de prachtige Bussumse hei te wandelen? Geef je dan maandag nog snel op!!

Strookjes,enveloppen en pennen liggen op de tafel bij de hoofdingang. €5,- erbij en inleveren bij de klas van juf Pien en juf Karina (OBC). Doen!

Avondvierdaagse

vrijdag 4 mei 2018

De avondvierdaagse komt er weer aan! Dit jaar van 28 mei t/m 31 mei. Vandaag heeft u al een brief ontvangen met alle informatie. U heeft t/m maandag 14 mei om uw kind(eren) op te geven. We hopen weer op veel sportieve deelnemers! Er liggen inschrijfbriefjes en enveloppen bij de hoofdingang.

Verder zoeken we nog 1 à 2 ouders die ons kunnen helpen met de organisatie. Niet veel werk maar wel handig om met meerderen te doen en ook nog gezellig!

Voor meer informatie vraag Marlies, moeder van Joseph uit BBC of Pien, moeder van Josephine uit BBA (en juf van OBC)

Luizenalert

woensdag 2 mei 2018

Let op, luizen hebben nooit vakantie! Wilt u uw kind weer controleren voordat hij/zij naar school komt? Hartelijk dank.

Heeft u een fijne Koningsdag?

donderdag 26 april 2018

Na deze frisse maar feestelijke Koningsdag wenst het team u nog een zonnige tweede meivakantieweek toe. Tot maandag 7 mei!

Groep 7: Denk aan je Fiets!

Als onderdeel van het verkeersexamen is dinsdag 17 april de fietscontrole voor de kinderen uit groep 7. Wilt u nog even nalezen aan welke eisen de fiets allemaal moet voldoen, zie de mail van de BB.

Kijk- werkavond

donderdag 5 april 2018

Donderdag 12 april 2018 is er van 17.00 uur tot 19.00 uur de gelegenheid om samen met de kinderen het werk in de klas te bekijken. De kinderen kunnen aan hun ouders of broer en zus vertellen wat ze op school allemaal doen en met welke materialen ze werken.

We hopen veel kinderen met hun ouders te begroeten!

Nieuwe gezichten bij DONS!

maandag 2 april 2018

Meester Arthur werd papa, juf Veerle van Veen ging met zwangerschapsverlof en juf Veerle van Dieren tourt voorlopig met haar theatervoorstelling. Al deze leuke zaken zorgden ervoor dat er de afgelopen tijd wat invallers rondliepen bij DONS. Maar daar komt verandering in! Vanaf deze week komen juf Jesse en juf Liselotte het DONS team versterken op de dinsdag en donderdag. Jesse is docent beeldende vorming en Liselotte is docent muziek. Dat belooft dus weer veel moois!