Gevonden voorwerpen

donderdag 22 augustus 2019

Vrijdag 30 augustus zullen de waslijnen met gevonden voorwerpen er weer hangen. Kijkt u even of er iets van u of uw kind bij hangt? Wat overblijft gaat naar het goede doel.

Installeer de BMS App!

donderdag 22 augustus 2019

De BMS heeft een eigen App. Daarmee kunnen de leerkrachten namelijk blogs maken met nieuws en foto's uit de groep. Ook handig als uw kind ziek is; met één druk op de knop weet de school het ook. Heeft u 'm al gedownload?

  1. Voor iPhone klik hier en voor Android klik hier.
  2. Bij het openen wordt de inlogcode van de school gevraagd: BMS_1401
  3. Het logo van de BMS verschijnt. Raak het aan. Vul uw gebruikersnaam (= de aanhef van uw wekelijkse nieuwsmail) en wachtwoord in. U kunt ook kiezen om verder te gaan als gast. Wachtwoord vergeten? Maak een nieuwe aan via de website.

Adreswijziging doorgegeven?

donderdag 22 augustus 2019

We horen kinderen enthousiast vertellen over een nieuw huis of de verhuizing. Wilt u bij verhuizing ook de adreswijziging aan van de administratie doorgeven? Dan blijven de gegevens bij ons op school ook actueel. 

Op tijd komen

vrijdag 10 mei 2019

We willen u weer even op het volgende wijzen: 

Denkt u eraan dat uw kind voor kwart voor negen in de klas moet zijn?

Plantjes!

vrijdag 12 april 2019

Dank aan de Vrienden van de BMS voor alle nieuwe plantjes. Het ziet er weer gezellig uit!

Grote rekendag: uit verhouding

vrijdag 29 maart 2019

Op 3 april organiseren we op school de Grote Rekendag. De hele dag staat in het teken van rekenen. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Een tipje van de sluier, het thema is: uit verhouding.

Luizen alert

donderdag 21 maart 2019

Er zijn luizen geconstateerd in sommige groepen. Ons verzoek om het aan ons te melden indien uw kind luis heeft. Een mailtje of een briefje werkt heel goed! Bedankt.

Bovenbouwfeest

vrijdag 15 maart 2019

Save the date!

Vrijdag 29 maart 2019 van 18.30-20.30 uur. Hou de update in de gaten, want verdere info volgt.

Ouderavond

donderdag 14 maart 2019

Zoals op de ouderavond in oktober is afgesproken, is er een nieuwe ouderavond gepland. Deze zal zijn op woensdag 3 april om 20:00 uur. Tijdens deze avond zullen wij u verder informeren over de inhoudelijke ontwikkelingen op de BMS.

Verlof aanvragen

vrijdag 8 maart 2019

Voor het aanvragen van verlof is het de bedoeling dat u eerst een formulier invult. Een formulier is te downloaden via de site of op te halen bij Chantal (administratie). Wij zullen dan het door u ingevulde formulier beoordelen en u laten weten of het verlof wel of niet wordt toegekend.