Gevonden voorwerpen

donderdag 25 januari 2018

Maandag is het weer zover, de laatste maandag van de maand. Dan zullen de waslijnen met gevonden voorwerpen weer worden opgehangen. Kijkt u even of er iets van u of uw kind bij hangt? Wat overblijft gaat naar een goed doel. 

 

Over 4 nachtjes is het weer zover... Sinterklaas komt op school! Om de Goedheiligman zo goed en feestelijk mogelijk te kunnen ontvangen nogmaals de organisatorische regels:

  • Het pad naar het plein graag vrijhouden van fietsen.
  • De kinderen worden tussen 8.40 en 8.45 uur op school verwacht.
  • De kinderen van de OB en MB komen zelfstandig naar binnen (hal bij hun eigen klas) en worden daar door de leerkracht opgevangen. De BB wordt opgevangen door de leerkracht op het plein.
  • De kinderen van groep MBA gaan naar de hal  bij de hoofdingang.
  • Alle kleuters gaan door de kleuteringang (bij de fietsenrekken) naar binnen.
  • Wilt u ook een glimp opvangen van de Sint, dan graag niet op het plein maar achter het hek, anders wordt het wel erg druk en vol voor de oude man!
  • De OB kinderen zijn om 12 uur uit.
  • Kinderen van de MB en BB zijn de hele dag op school dus grote hap mee.
  • Naast al het zoet is een gewone kleine hap vaak heel welkom!

Wij hopen op een heel gezellig feest!

Atelier in een koffer

donderdag 30 november 2017

Afgelopen donderdag 30 november hebben de kinderen van de onderbouw deelgenomen aan de workshops van ‘Atelier in een koffer’. De kinderen zijn bezig geweest met o.a. zoutdeeg, verf, karton, piepschuim, maïzena en muntjes. Er werd druk geëxperimenteerd en dat werd een groot succes. 

Hartelijk dank aan Sabine en Titia van het Atelier en alle hulpouders.

Staking

donderdag 30 november 2017

Zoals u al heeft kunnen lezen en horen zal het basisonderwijs waarschijnlijk staken op 12 december. Wij willen u zo goed mogelijk informeren en zullen hier uitgebreider de ruimte voor nemen in een aparte mailing die volgende week na 5 december volgt. 

parkeren

donderdag 30 november 2017

Beste ouders en/of verzorgers,

Graag extra aandacht tijdens deze laatste maand van het schooljaar voor het parkeren. Alleen daar waar mag en denk om de bewoners. Zo nu en dan levert het gevaarlijke situaties op. Zeker tijdens het kerstdiner is het erg druk. Dank alvast!

Tandarts/dokter/ea

donderdag 30 november 2017

Graag wanneer mogelijk de bezoeken aan tandartsen, ortho en dokter plannen na schooltijd. Dit is voor iedereen, vooral ook voor het kind, prettiger. Dank

Gevonden voorwerpen

donderdag 23 november 2017

Maandag is het weer zover, de laatste maandag van de maand. Dan zullen de waslijnen met gevonden voorwerpen er weer hangen. Kijkt u weer even of er iets van u of uw kind bij hangt? Wat overblijft gaat naar het goede doel.

Atelier in een koffer

woensdag 15 november 2017

Op donderdag 30 november 2017 zullen alle kinderen uit de onderbouw deelnemen aan het project een 'Atelier in een koffer'. Twee gastdocenten zullen samen met 3 ouders de kinderen laten werken met natuurlijke materialen in 5 werkstations, waarbij de nieuwsgierigheid en de creativiteit van de kinderen zal worden gestimuleerd. 

Zie visie Atelier in een koffer

Artikel Begrijpen met je handen

Studiedag

donderdag 9 november 2017

Dinsdag 21 november is er een studiedag, de kinderen zijn op deze dag vrij. 

Staking in het primair onderwijs.

donderdag 9 november 2017

Zoals u al heeft kunnen lezen en horen in diverse media wordt er op 12 december weer landelijk gestaakt door de leerkrachten uit het primair onderwijs. Unaniem doen allen betrokkenen mee onder leiding van 'actiegroep PO in actie' ook alle onderwijsbonden en schoolbesturen blijven staan voor onze eisen.

De stakingsbereidheid is op de BMS 100%.

We houden de ouders en iedereen die betrokken is bij ons onderwijs op de hoogte.