online afspraken

vrijdag 8 januari 2021

Wat zijn we goed bezig met ICT. De kinderen hebben weer nieuwe digitale vaardigheden geleerd deze week tijdens het thuiswerken. Onze online lesafspraken staan in de bijlage.

Gelukkig 2021

donderdag 31 december 2020

Wij wensen iedereen een heel gelukkig, gezond, liefdevol en leerzaam 2021!

Fijne feestdagen

donderdag 24 december 2020

Wij willen jullie allemaal fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar wensen! 


Groeten, team  BMS 

Kinderen uit de middenbouw en bovenbouw hebben met elkaar meer dan 100 kerstkaarten gemaakt. Deze kaarten hebben we dinsdagmiddag bezorgd bij de huizen rond de school. De rest van de kaarten wordt naar de Godelinde gebracht om daar aan de bewonders uit te laten delen. 

Sportdag

woensdag 26 augustus 2020

Op woensdag 9 september is de sportdag. Deze zal zonder ouders zijn. Dit is anders dan andere jaren. We hebben een leuke oplossing gevonden. De onderbouw zal rondom de school spelletjes gaan spelen, de middenbouw gaat sporten op het Jacobsveldje en de bovenbouw wordt verwacht op de hockeyvelden in Naarden waar diverse sportieve activiteiten klaar staan. Nadere informatie volgt nog. 

Een goede start

woensdag 19 augustus 2020

Wat fijn om de kinderen weer op school te zien. Voor sommige kinderen was het even wennen, maar wat heeft iedereen snel zijn draai gevonden. We zien nu al dat de meeste kinderen zelfstandig hun weg weten te vinden naar de groep. 

Inspectie

donderdag 2 juli 2020

In september 2019 is onze school bezocht door de Inspectie van het Onderwijs. We kregen toen een goede beoordeling, met enkele herstelopdrachten. Daarvan is de laatste vorige week afgerond en, geheel volgens onze verwachting, goed beoordeeld! De inspectie heeft voldoende vertrouwen in de ingezette koers en zal de BMS over vier jaar opnieuw bezoeken. Heel erg fijn!

Veel dank

donderdag 2 juli 2020

Lieve kinderen en ouders,

Heel erg bedankt voor alle lieve woorden, geschenken, bloemen, prachtige kaarten en tekeningen. Echt overweldigend, iedereen persoonlijk bedanken lukt daardoor niet. Ik heb met ongelooflijk veel plezier op de BMS gewerkt; een schitterende school, geweldige kinderen, betrokken ouders. Een school met veel potentieel. Veel dank voor het vertrouwen, veel dank dat ik er een bijdrage aan mocht leveren. Ik zal jullie missen, veel (leer)plezier en geluk voor de toekomst gewenst.
Antoinette 

Ouders in de school

donderdag 2 juli 2020

Momenteel mogen er geen ouders in de school en op het plein. We weten nu nog niet hoe het na de vakantie zal zijn, maar voorlopig zullen we de huidige maatregelen na de zomer handhaven. Zodra er meer bekend is en het weer is toegestaan om ouders in de school te ontvangen, hoort u dat van ons.

Afscheid Joke

donderdag 2 juli 2020

Lieve kinderen, ouders en teamleden van de BMS. Dank jullie wel: wat heb ik een fantastisch afscheid gehad. Zo veel mooie woorden, kaarten, brieven, cadeautjes! Ik ben er beduusd van en kan er alleen maar stil van genieten.
De BMS zal altijd een grote plek in mijn hart blijven innemen. Ik hoop, dat het de warme omgeving blijft die ik heb ervaren. Nogmaals dank en BMS: Het ga je goed!
Joke