Lief en lekker

donderdag 7 mei 2020

Afgelopen maandag, tijdens de studiedag, werd het team van de BMS getrakteerd op een heerlijke lunch! Geheel verzorgd door Bo, Olivier en hun ouders. Erg leuk en erg lekker. Het stond buiten voor ons klaar, zodat wij met gepaste afstand samen konden lunchen. Nogmaals dank aan Lidewij en Joost!

Jarige kinderen

donderdag 7 mei 2020

In deze afgelopen periode zijn er veel kinderen jarig geweest. Zij hebben van ons een kaartje met felicitaties ontvangen. We hebben besloten om die verjaardagen op school niet meer te vieren. Natuurlijk besteden we er nog kort aandacht aan door met de groep te zingen voor al die jarigen. Kinderen die vanaf 11 mei jarig zijn, kunnen in overleg met de leerkracht, in de halve groep trakteren. We gaan niet de klassen rond. 

Vakantie

donderdag 16 april 2020

Tot 6 mei hebben we meivakantie! Hoewel we niet op vakantie kunnen, gaan we toch proberen zo veel mogelijk "echt" vakantie te houden. Dat betekent dat er de komende twee weken geen werk wordt aangeleverd en wordt nagekeken er geen contactmomenten worden ingepland. Wij adviseren iedereen, voor zover de situatie dit toelaat, even een time-out te nemen in deze hectische tijd. Voor iedereen die vrijblijvend wil doorwerken: in de mail van de leerkrachten van uw kind(eren) staan ideeën. Ondanks de situatie wensen wij iedereen een hele fijne, zonnige en vooral gezonde vakantie!

Informatie over maatregelen

donderdag 16 april 2020

Uiteraard kijken wij, net als u, met spanning naar de ontwikkelingen rondom de handhaving of eventuele versoepeling van de maatregelen tegen Corona. Wij hebben diverse scenario's doorgenomen, maar we moeten wachten op de persconferentie van dinsdag 21 april. Zodra wij meer weten en het met het team en het bestuur hebben doorgesproken, zullen wij u informeren over wat het voor onze school zal betekenen. Houd uw mail dus ook tijdens de vakantie in de gaten. 

Helaas

donderdag 16 april 2020

Het zal u niet verbazen: deze week hebben we definitief moeten besluiten dat we niet op schoolkamp kunnen gaan, we hebben het geannuleerd. Het schoolkamp van de middenbouw gaat dus helaas niet door. 

Verhuizing

donderdag 9 april 2020

Er wordt keihard gewerkt aan de Busken Huetlaan. Tot nu toe verloopt alles volgens schema en zullen we in de meivakantie terug verhuizen naar ons eigen gebouw. We verheugen ons erop om weer in onze eigen school te mogen werken, maar we verheugen ons natuurlijk vooral op de aanwezigheid van de kinderen. 

Informatieve AV

donderdag 2 april 2020

Oorspronkelijk stond de informatieve AV gepland op 30 maart. Deze avond is verzet naar dinsdag 14 april om 20:00 uur. We zullen elkaar op deze avond digitaal "ontmoeten". Het onderwerp van de avond is de fusie met Talent Primair. Meer informatie volgt. 

BMS lied

donderdag 2 april 2020

De vrienden van de BMS hebben voor alle kinderen, ouders en leerkrachten een lied laten maken. De link naar het lied heeft u via de mail ontvangen. Heel veel dank aan de vrienden van de BMS voor dit initiatief.

Verkeersexamen

donderdag 26 maart 2020

Uiteraard is ook het verkeersexamen dat zou plaatsvinden op 6 en 7 april uitgesteld naar een later tijdstip. 

Update Corona

donderdag 26 maart 2020

Officieel horen we aanstaande dinsdag meer, maar de algehele verwachting is dat de scholen voorlopig nog gesloten blijven. Wij zullen jullie op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen en onze stappen hierin. Dat zullen we op regelmatige basis doen, via de mail.