Verbouwing en verhuizing

donderdag 19 september 2019

Zoals bekend zal er binnenkort worden gestart met de verbouwing van de school. De twee noodlokalen op het achterplein (MBA en DONS) zullen worden gesloopt en geïntegreerd in het bestaande gebouw, onder de kap. Tijdens deze verbouwing kunnen we geen gebruik maken van het gebouw, de hele school zal worden verhuisd naar onze tijdelijke locatie aan de Amersfoortsestraatweg 14 in Naarden. 
Tot nu toe verloopt alles volgens planning. Dat betekent dat de verhuizing van de school zal plaatsvinden in de herfstvakantie en dat we alle kinderen na de herfstvakantie welkom heten in ons tijdelijke schoolgebouw.

Sportdag en sponsorloop

donderdag 12 september 2019

Gelukkig hebben we onze sportdag verplaatst naar 18 september. Denkt u eraan de enveloppe van de sponsorloop in te leveren bij de leerkracht van uw kind(eren)? En voor alle hulpouders: heeft u al doorgegeven of u de 18de ook kunt helpen?

We verwachten een mooie en vooral droge dag en wensen alle kinderen veel succes en plezier!

Informatie op de website

donderdag 5 september 2019

Goed om te weten: op de website kunt u onze nieuwste schoolgids downloaden. In deze gids staan allerlei praktische zaken over het huidige schooljaar. Ook ons schoolplan, met daarin de plannen voor de komende jaren, is te vinden op de site. Veel leesplezier!

Inspectiebezoek

donderdag 29 augustus 2019

Op maandag 9, dinsdag 10 en maandag 16 september zal onze school worden bezocht door de inspectie van het onderwijs. De inspecteurs gaan in gesprek met het bestuur, de intern begeleiders, de directie, leerlingen, ouders, de MR en de LR. Daarnaast zullen ze alle documenten bestuderen en op bezoek gaan in de groepen. Wij zijn helemaal klaar voor het bezoek en houden u op de hoogte van de bevindingen.