Afscheid juf Els

woensdag 20 september 2017

Aanstaande dinsdag, 26 september neemt Els afscheid van de BMS. Wat gaat het dan ineens snel, na de mededeling van 3 weken geleden is het afscheid nu dichtbij. De school, de teamleden, de kinderen en de ouders willen Els bedanken voor de 11 fantastisch muzikale jaren!

Tijdens de muzieklessen zullen de leerkrachten en de kinderen afscheid van Els nemen. Mocht u als ouder Els ook gedag willen zeggen dan kan dat om 14.45 uur. Het team zal vanaf 15.30 uur afscheid van haar nemen. 

We wensen Els een mooie, nieuwe periode toe en we zullen jou en je muzieklessen missen.

Sportdag 2017

woensdag 20 september 2017

Wat was het een super leuke en sportieve dag!

Dank ook aan alle hulpouders die deze dag tot een succes hebben gemaakt!

Parkeer- en rijgedrag

donderdag 14 september 2017

Voor de veiligheid van onze kinderen willen we de parkeer en rijrichtng afspraken graag weer onder de aandacht brengen.

Voor alle ouders die met de auto komen, denkt u er aan:

-Eén rijrichting aan te houden; via de Bosboom Toussaintlaan heen en door de Vosmaerlaan terug;

-Niet te parkeren op de plaatsen die gereserveerd zijn voor de naschoolse opvang. De tijden zijn duidelijk zichtbaar aangegeven op het bordje bij de parkeerplaats aan de Vosmaerlaan;

-Te parkeren binnen de parkeervakken zodat er zoveel mogelijk plaatsen beschikbaar zijn;

-Geen opritten van buurtbewoners te blokkeren;

-Het toegangspad van school vrij te houden voor voetgangers en fietsers.

-Bij aankomst en vertrek goed op de kinderen te letten die alleen op de fiets naar school komen.

-Op het plein lopen we naast de fiets.

 Vriendelijk dank voor uw medewerking.

Sportdag 2017 (graag hele bericht lezen!)

donderdag 14 september 2017

Aanstaande woensdag 20 september zal onze sport- en speldag gehouden worden bij Hockeyclub Naarden (ingang aan de Beethovenlaan, achter zwembad de Lunet).

 Hulpouders graag om 8.20 uur aanwezig! De kinderen worden om 8.30 uur verwacht in sportkleding (schoolshirt) en moeten zich melden bij hun leerkracht. Om 8.40 uur staat iedereen op de plek van het eerste spel zodat om 8.45 uur de sportdag kan beginnen.  Om 12.30 uur zal de sportdag afgelopen zijn. Denkt u aan het inlichten van de naschoolse opvang? Zij kunnen de kinderen bij HCN ophalen.

Er wordt voor woensdag beter weer voorspeld. Mocht dat nog helemaal omslaan dan wordt de sportdag een week verschoven. Dit zullen wij uiterlijk dinsdagavond beslissen en u in dat geval een e-mail sturen. De kinderen worden dan gewoon op school verwacht. Mocht het tijdens de ochtend zelf (hard) gaan regenen, lopen wij met de kinderen en de hulpouders terug naar school. U ontvangt dan een e-mail dat u uw kind op kunt halen op school i.p.v. bij HCN. Houdt uw mail bij regen dus goed in de gaten!

Graag meegeven: kleine hap in een handige tas en (afhankelijk van de weersvoorspellingen) eventueel een regenjas.

NB. Op de hockeyvelden zijn (voetbal)schoenen met noppen NIET toegestaan.

Heel fijn dat een flink aantal ouders zich al heeft aangemeld als hulpouder, maar er zijn voor diverse groepen (BB) nog hulpouders nodig. Dus check nog even de agenda en schrijf u in bij het formulier dat naast de klas hangt.

Sportdag 2017

woensdag 6 september 2017

Op woensdag 20 september 2017 is er de sportdag. De kinderen worden om 8.30 uur bij Hockeyclub Naarden verwacht. U kunt uw kind om 12.30 uur bij de hockeyclub weer ophalen. Om deze dag tot een sportief succes te maken, vragen wij uw hulp. Vanaf woensdag 6 september hangt er bij elke klas een intekenlijst. Wij hopen op voldoende aanmeldingen. Bij slecht weer wordt de sportdag verplaatst naar woensdag 27 september.

Vertrek juf Els

woensdag 6 september 2017

Aan het begin van dit schooljaar heeft juf Els aangegeven dat zij de BMS gaat verlaten. Na elf jaar met plezier muzieklessen te hebben gegeven aan midden- en bovenbouw, is het tijd voor iets anders. Dinsdag 26 september zal haar laatste muziekles zijn. De kinderen mogen dan muzikaal afscheid van haar nemen. (liedje zingen, dansje doen of een instrument bespelen) Wij wensen haar veel plezier met wat er op haar pad komt en danken haar voor alle leuke lessen.

Samen 1 school

vrijdag 1 september 2017

Ook in de avond van 13 september houdt Noëlle Pamijer van het 'Samenwerkinsverband Unita' en 'Samen 1 school' een themabijeenkomst. Het programma volgt.

Groepsinformatieavond BB OB MB

donderdag 31 augustus 2017

Op woensdag 13 september is de groepsinformatieavond. Reserveert u deze avond? Wij rekenen op uw komst.

  • Bovenbouw van 18.00 uur tot 19.00 (met voorlichting VO van 19.00 uur tot 20.00 uur)
  • Onderbouw van 19.00 tot 20.00 uur
  • Middenbouw van 20.00 uur tot 21.00 uur