Algemene vergadering

woensdag 16 mei 2018

Het bestuur nodigt u uit voor de halfjaarlijkse Algemene vergadering (AV) op woensdag 23 mei om 20.30 uur. 

Klaar-overs gezocht!

vrijdag 26 januari 2018

Herhaalde oproep! Wie komt ons klaar-over team versterken, we hebben echt nog mensen nodig! 
Één keer per twee weken vanaf 8.15 uur tot 8.40 uur sta je als brigadier aan de Brediusweg. Voor wie alleen af en toe kan is er een reservelijst. Je kind, broertjes en zusjes kunnen in overleg al het schoolgebouw in. Zo kunnen de kinderen eerder zelfstandig en veilig naar school. Binnenkort komen er weer opleidingsmomenten. Met name op dinsdag en vrijdag zijn we nog op zoek, maar andere dagen zijn ook zeer welkom!

Voor aanmelden graag contact opnemen met Vanessa van Rappard-Brandt 06-14883746, vmsbrandt@hotmail.com 

Schoolvoetbal 2018

donderdag 30 november 2017

Volgend voorjaar is er weer schoolvoetbal. Van eind februari tot half april. 18 april is de finale. Inmiddels hangen de inschrijfformulieren links van de hoofdingang. Daarop kunnen jullie je weer inschrijven met jullie team. Graag uiterlijk een week voor de kerstvakantie invullen. Alleen compleet ingevulde formulieren, inclusief wisselspelers en de namen en telefoonnummers van twee enthousiaste papa's, mama's, opa's en/of oma's voor de begeleiding, worden in behandeling genomen. In overleg kan er nog geschoven worden. Wil je meer informatie? Bel Eelco op 06-10792367.

AV

donderdag 9 november 2017

Donderdag 23 november is er een AV. We starten om 20.00 uur.

 

Herinnering verkeersbrigadiers

woensdag 13 september 2017

Na onze oproep van vorige week zijn er helaas nog geen (nieuwe) aanmeldingen. We zijn vooral nog op zoek naar 4 verkeersbrigadiers voor donderdag en vrijdagochtend. Van 8.15 uur tot 8.40 uur aan de Brediusweg. Aanmelden graag bij Vanessa van Rappard - Brandt. Tel 06-14883746 of mail naar vmsbrandt@hotmail.com

Actionboys

woensdag 6 september 2017

Vorig schooljaar heeft klas MBB voor de voetbalclub Action Boys in Ghana oude voetbalschoenen verzameld. Graag zouden we dit jaar weer oude voetbalschoenen in willen zamelen maar nu met de hele school.

De meeste gezinnen in Ghana zijn straatarm. Er is na schooltijd weinig tot niets te doen voor de kinderen. Gelukkig is er iemand gevonden die de jongens na schooltijd voetbaltraining wil geven. Er zijn ongeveer 100 jongens die mee kunnen doen. Laten wij met z'n allen proberen om er nog meer van te maken!

Bij de hoofdingang van de school staat een oranje krat waar de voetbalschoenen in kunnen. 

Yvette, moeder van Amber (MBB) zal zorgen dat de schoenen op de juiste plek terecht komen. 

Verkeersbrigadiers

woensdag 6 september 2017

Wie komt ons klaar-over team versterken?!

Eén keer per twee weken van 8.15 tot 8.40 uur staat u als brigadier aan de Brediusweg. Voor wie alleen af en toe kan is er een reservelijst. Uw kind, broertjes en zusjes kunnen in overleg al het schoolgebouw in. Zo kunnen de kinderen eerder zelfstandig naar school. Binnenkort komen er weer opleidingsmomenten. Met name voor donderdag en vrijdag zijn we nog naar mensen op zoek, maar andere dagen zijn ook zeer welkom! Voor aanmelden graag contact opnemen met Vanessa van Rappard - Brandt. 06-14883746 of vmsbrandt@hotmail.com

 

BAZAAR 7 JULI 2017-SCHOOL OF ROCK

woensdag 28 juni 2017

Op 7 juli vindt de Bazaar plaats tussen 17.00 en 19.00 uur op het schoolplein. Met veel muziek, lekkere hapjes, stands en gezelligheid! En de enige echte BMS SCHOOL OF ROCK TALENTENSHOW! Heb je je nog niet aangemeld en wil je wel graag meedoen, geef je dan nog snel op op de posters die in de school hangen of via vrienden@bussumsemontessori.nl. Hier kun je ook terecht voor alle vragen over de Bazaar. En mocht je nog een mooie prijs over hebben voor de Tombola, dan horen wij dat ook graag. Dank alvast en tot op de Bazaar!

De commissie zoekt leden!

Wanneer het je leuk lijkt aan deze sportieve dagen mee te werken geef je dan op bij Pien (Leerkracht van OBC). Mailadres: pien@bussumsemontessori.nl

Alvast bedankt!

Bent U een betrokken ouder?

vrijdag 2 december 2016

Het bestuur heeft versterking nodig en doet de volgende oproep:

Er zijn of komen op korte termijn diverse vacatures bij het Bestuur (beleid en toezicht) en  de Ledenraad (financieel toezicht).
Samen zijn zij verantwoordelijk voor het doel van onze vereniging: het geven van goed Montessori basisonderwijs aan de kinderen van de leden. 

Door het vertrek van enkele leden heeft het bestuur dringend versterking nodig!

Binnen het bestuur heeft ieder lid zijn/haar eigen aandachtsgebied, met name:

-        Strategie en planning

-        Financiën

-        Secretariaat

-        Personeelsmanagement

-        Onderwijskwaliteit

-        ICT

-        Onderhoud schoolgebouw

De taakverdeling is afhankelijk van het aantal bestuursleden, hun beschikbare tijd en capaciteiten.

Ouders met belangstelling voor één of meerdere van deze terreinen graag zo spoedig mogelijk met een korte motivatie melden op: bestuurbms@bussumsemontessori.nl

Gezien de huidige samenstelling worden met name ouders met kinderen in de onder- of middenbouw van harte uitgenodigd om te reageren!