Save the date ouders van groep 8

donderdag 6 juni 2019

Op maandag 8 juli 2019 nemen de achtste groepers afscheid van de BMS vanaf 18.00 uur. Meer informatie volgt later.

Meld je aan voor de BMS TALENTENSHOW! Kun jij goed zingen, dansen, speel jij een cool instrument of heb je een ander talent dat je graag wilt laten zien? Spring dan tijdens de Bazaar op 21 juni a.s. op het podium en SHINE! Natuurlijk mag je ook met je hele klas of een groep vrienden en vriendinnen iets moois bedenken (max 2 minuten). En zijn ook ouders, juffen en meesters etc. van harte uitgenodigd om mee te doen! ​Aanmelden kan tot uiterlijk 14 juni a.s. via de intekenlijst die bij de hoofdingang van de BMS hangt en via vrienden@bussumsemontessori.nl (graag vermelden wat je gaat doen, met wie, in welke klas je zit en op welk mailadres we je kunnen bereiken).  ​

De Avondvierdaagse komt er weer aan. Dit jaar van maandag 3 juni t/m donderdag 6 juni. We hopen dat er weer veel kinderen mee gaan doen met dit sportieve evenement. Vandaag was eigenlijk de laatste inschrijfdag maar we hopen op meer kinderen die mee gaan doen dus maandag is de laatste kans om in te schrijven. Lees alle informatie over de A4D en manier van aanmelden hier.

MR zoekt een nieuw lid!

donderdag 28 maart 2019

De MR is per 1 september op zoek naar een nieuw lid voor de oudergeleding. Bent u iemand die graag inspraak en medezeggenschap wil hebben om zo bij te dragen aan de kwaliteit van onderwijs en de sfeer en de veiligheid op school, meld u dan voor 1 juni aan op of spreek één van ons aan in de wandelgangen. 

Stephen Beuker, Steven Evens, Anne Tijhuis, Maike Koekenbier (MBC) of Pien Linders (OBC)

In de onderbouw zijn altijd al twee ouders aanwezig, dit bevalt erg goed. Daarom zijn we ook voor de midden- en bovenbouw tijdens de overblijf op zoek naar twee ouders naast de vaste pleinwacht van DONS. Iedere maand verzorgt een andere groep de ouders voor de pleindienst. Zo is elke groep een of twee keer aan de beurt. De pleindienst voor de midden- en bovenbouw is van 12.00-13.00 uur op maandag, dinsdag en donderdag. Op vrijdag is het van 12.30-13.00 uur. Alvast dank voor uw hulp.

 

Kosteloos materiaal verzamelen

donderdag 28 februari 2019

Wilt u kosteloos materiaal verzamelen voor de Cultuurdag? Bijvoorbeeld doppen, kleine theedoosjes, schoenendozen, koffiemelkcupjes, kleine plastic bakjes en flesjes. U kunt dit inleveren in de blauwe kratten bij groep OBA (Eugenie). Alvast dank! 

Plantjes in de bovenbouw

donderdag 17 januari 2019

Ook in de bovenbouw is het de bedoeling dat de kinderen een plantje op tafel hebben. Wilt u uw kind de komende week een plantje mee naar school geven? In verband met allergieën in school, graag geen hyacint of primula.

Parkeren om de school

donderdag 17 januari 2019

Een dringend verzoek van de omwonenden; voor hen is het erg vervelend als uw auto voor of deels voor hun uitrit staat. Afgelopen week kon een buurman zijn oprit niet uit. Wilt u hier extra op letten?

Kerstkoorleden gezocht

donderdag 13 december 2018

Wie van de ouders zou het leuk vinden om samen met een paar mensen een kerstkoor te vormen. Het koor zal dan het eerste kwartier van binnenkomst op de avond van het kerstdiner hun liedjes laten horen.
Mocht u het leuk vinden, meld u dan aan bij Loesje Schriks: loesje_schriks@hotmail.com

Algemene ledenvergadering

vrijdag 23 november 2018

Namens het bestuur nodigen wij u van harte uit voor de Algemene Vergadering van 28 november 2018 van 20.30 - 22:00 uur. De bijlagen met de agenda met toelichting, de brief van de Ledenraad en de notulen zijn u per mail opgestuurd.