Inschrijven jonger broertje of zusje

donderdag 20 januari 2022

Ook als u al een kind op school heeft, vergeet dan niet een jonger broertje of zusje ook aan te melden. Ieder kind moet apart worden aangemeld, dit gaat niet automatisch. Aanmelden kan met behulp van dit formulier

Teenslippers

donderdag 3 juni 2021

Nu het lekker weer is snappen we dat veel kinderen graag teenslippers dragen. Dit is op school niet handig. Kinderen struikelen vaker, andere kinderen staan er per ongeluk op en met teenslippers aan is voetballen ook niet fijn. Dus een vriendelijk verzoek om uw kind op school geen teenslippers te laten dragen!  Alvast dank.

Knikkertegels komen er aan!

donderdag 26 november 2020

Het inzamelprogramma is gelukt: alle leerlingen werd gevraagd (schone) plastic doppen en deksels - van bijvoorbeeld de zuivelpakken, wasmiddelflessen of pindakaas pot - te verzamelen. Hiermee hebben de leerlingen gespaard voor kleurrijke knikkertegels die op het schoolplein komen te liggen. Bij iedere 1.500 doppen hebben de leerlingen een knikkertegel verdiend! En dat is gelukt! De tegels worden komende week geplaatst! 

Stamkaarten

donderdag 20 augustus 2020

Aankomende week krijgen alle kinderen een stamkaart uit ons leerlingvolgsysteem mee naar huis. Hier staan de gegevens in zoals ze bij ons bekend zijn. Wilt u deze gegevens controleren en aanvullen. We ontvangen de stamkaart graag zo snel mogelijk weer retour. Ook als alle gegevens kloppen. 

Stemmen over fusie

donderdag 25 juni 2020

OPROEP:

Afgelopen woensdag heeft Chantal Roijakkers (vanuit de administratie) u allen - leden van de oudervereniging BMS - een email gestuurd met het verzoek uw stem uit te brengen voor het nieuwe doel van de oudervereniging na fusie met Talent Primair; het innen, beheren en besteden van de ouderbijdrage. Alle stemmen helpen ons enorm!

Indien u dit gedaan heeft, veel dank. Mocht u er nog geen tijd voor hebben gehad of de email aan uw aandacht zijn ontsnapt, het stemmen kost u maar enkele minuten en wordt zeer gewaardeerd:

De stemtool vindt u hier
Nieuwe statuten vindt u hier

Alvast veel dank namens het bestuur BMS

Gevonden voorwerpen

donderdag 25 juni 2020

Aanstaande maandag en dinsdag, 29 en 30 juni, hangen wij alle gevonden voorwerpen aan de buitenkant van het hek. Er zitten weer heel veel mooie spullen bij! Dus kijk vooral of er iets van uw kind(eren) bij hangt, ook als u niets kwijt bent. Alle spullen die overblijven gaan naar een goed doel. 

Ziek melden

donderdag 18 juni 2020

Als uw kind ziek is, kunt u hem of haar ziek melden via de BMS app of de Parro app. Dat heeft onze voorkeur. Gewoon bellen naar school kan ook, u kunt uw boodschap inspreken. Wij luisteren de voicemail altijd af en geven uw melding door aan de leerkracht.  

Luizen

donderdag 18 juni 2020

In meerdere groepen zijn luizen geconstateerd. De ouders van de desbetreffende groepen hebben daarover al bericht ontvangen, maar omdat de verspreiding heel snel kan gaan, willen wij u vragen uw kind te controleren op luizen. Wilt u het ons laten weten als er luizen en/of neten worden gevonden?

Ouderbijdrage

donderdag 4 juni 2020

Volgende week ontvangt u een mail met het verzoek de ouderbijdrage voor dit jaar te voldoen. De mail wordt verzonden door Club Collect. Het kan zijn dat de mail in uw spambox terecht komt, dus houdt uw mail in de gaten.  Het betalen van de ouderbijdrage is heel simpel, het kan via de link in uw mail. Alvast bedankt! 

Verzoek

donderdag 4 juni 2020

Hierbij een herhaalde en dringende oproep: wilt u bij correspondentie met school laten weten van wie u de ouder bent? Wij ontvangen per week meerdere mailtjes van ouders met een andere achternaam dan hun kind. Ons systeem kan niet 'zoeken' op achternaam van een ouder. Het kost ons echt veel tijd en moeite om te achterhalen om wie het gaat. Dus graag vermelden van wie u de ouder bent als u een andere achternaam heeft dan uw kind(eren).