MR zoekt een nieuw lid!

donderdag 28 maart 2019

De MR is per 1 september op zoek naar een nieuw lid voor de oudergeleding. Bent u iemand die graag inspraak en medezeggenschap wil hebben om zo bij te dragen aan de kwaliteit van onderwijs en de sfeer en de veiligheid op school, meld u dan voor 1 juni aan op of spreek één van ons aan in de wandelgangen. 

Stephen Beuker, Steven Evens, Anne Tijhuis, Maike Koekenbier (MBC) of Pien Linders (OBC)

In de onderbouw zijn altijd al twee ouders aanwezig, dit bevalt erg goed. Daarom zijn we ook voor de midden- en bovenbouw tijdens de overblijf op zoek naar twee ouders naast de vaste pleinwacht van DONS. Iedere maand verzorgt een andere groep de ouders voor de pleindienst. Zo is elke groep een of twee keer aan de beurt. De pleindienst voor de midden- en bovenbouw is van 12.00-13.00 uur op maandag, dinsdag en donderdag. Op vrijdag is het van 12.30-13.00 uur. Alvast dank voor uw hulp.

 

Kosteloos materiaal verzamelen

donderdag 28 februari 2019

Wilt u kosteloos materiaal verzamelen voor de Cultuurdag? Bijvoorbeeld doppen, kleine theedoosjes, schoenendozen, koffiemelkcupjes, kleine plastic bakjes en flesjes. U kunt dit inleveren in de blauwe kratten bij groep OBA (Eugenie). Alvast dank! 

Plantjes in de bovenbouw

donderdag 17 januari 2019

Ook in de bovenbouw is het de bedoeling dat de kinderen een plantje op tafel hebben. Wilt u uw kind de komende week een plantje mee naar school geven? In verband met allergieën in school, graag geen hyacint of primula.

Parkeren om de school

donderdag 17 januari 2019

Een dringend verzoek van de omwonenden; voor hen is het erg vervelend als uw auto voor of deels voor hun uitrit staat. Afgelopen week kon een buurman zijn oprit niet uit. Wilt u hier extra op letten?

Kerstkoorleden gezocht

donderdag 13 december 2018

Wie van de ouders zou het leuk vinden om samen met een paar mensen een kerstkoor te vormen. Het koor zal dan het eerste kwartier van binnenkomst op de avond van het kerstdiner hun liedjes laten horen.
Mocht u het leuk vinden, meld u dan aan bij Loesje Schriks: loesje_schriks@hotmail.com

Algemene ledenvergadering

vrijdag 23 november 2018

Namens het bestuur nodigen wij u van harte uit voor de Algemene Vergadering van 28 november 2018 van 20.30 - 22:00 uur. De bijlagen met de agenda met toelichting, de brief van de Ledenraad en de notulen zijn u per mail opgestuurd.

Inschrijven jonger broertje of zusje

donderdag 8 november 2018

Ook als u al een kind op school heeft, vergeet dan niet een jonger broertje of zusje ook aan te melden. Dat kan met behulp van dit formulier

Laatste oproep MR

donderdag 8 november 2018

Wij zijn op zoek naar een nieuw lid voor de MR. De voorkeur gaat uit naar iemand die op termijn de rol van voorzitter op zich zou kunnen nemen. Reacties met motivatie graag voor 1 december mailen naar  of spreek één van ons aan in de wandelgangen. 

Stephen Beuker, Steven Evans, Margriet Glazenborg, Olga (groep BBC), Maike (groep MBC, niet op de foto) of Pien (groep OBC)

Hulpouders gezocht!

donderdag 8 november 2018

Nog maar een week en dan komt de Goedheiligman weer in ons land. Wij zijn op zoek naar een groepje ouders dat het team zou willen ondersteunen bij de activiteiten rond dit grote feest. Wij denken daarbij aan o.a: het versieren van de gangen, het klaarzetten (op 4 dec) van de limonade en het lekkers voor alle groepen, het meelopen met de Sint en zijn gevolg op 5 december enz. 

Lijkt het u leuk om dit kinderfeest van dichtbij mee te maken op school? Geef u dan op bij een van de leerkrachten uit de Sinterklaascommissie; Johan (BBA), Charlotte (BBB), Monique de Wit (MBD) of Pien (OBC)