Speelafspraken

donderdag 21 mei 2020

Over het algemeen gaat het erg goed met het halen en brengen van alle kinderen. Er is een aandachtspunt: kinderen die om 14:30 vrij zijn en een speelafspraak willen maken met kinderen die om 14:45 uur vrij zijn. Dit leidt tot een opeenhoping van kinderen en ouders buiten het hek. Dus wilt u speelafspraken zo veel mogelijk vooraf plannen? En als u toch moet wachten, wilt u dit dan niet voor het hek doen? Alvast bedankt!

Verkouden

donderdag 21 mei 2020

Als uw kind verkouden is, veel moet hoesten en/of niezen, kan hij of zij niet naar school! Wilt u uw kind in dat geval thuishouden?

Warme trui

donderdag 7 mei 2020

Het lijkt met de temperatuur van vandaag een vreemd verzoek, maar wilt u uw kind(eren) volgende week warm aankleden? Het is erg koud in school, er is nog geen verwarming en de voorspelling voor volgende week geeft aan dat het niet warm wordt. We hebben in ieder lokaal een klein verwarmingselement, maar deze geeft minder warmte dan een radiator. Bovendien zijn alle algemene ruimtes heel koud. Hoe gek het ook lijkt, het is echt koud. 

Verkeerssituatie 1

donderdag 7 mei 2020

Zoals aangegeven volgen wij het beleid van het ministerie voor het weer open gaan van de scholen. Een van de adviezen is: kom op de fiets of lopend. Als u uw kind(eren) toch met de auto moet brengen, doe dat dan aan de achterkant van de school, de voorkant is niet bereikbaar. Om de Vosmaerlaan te bereiken is het raadzaam om deze in te rijden via de A.L.G. Bosboom Toussaintlaan en uit te rijden aan de Vosmaerlaan. 

Van wie?

donderdag 9 april 2020

Deze fiets staat al sinds 13 maart op het schoolplein. Wil de eigenaar van de fiets deze komen ophalen? Als je weet van wie de fiets is, wil je hem/haar dan een berichtje sturen? Na de verhuizing hebben wij geen toegang meer tot de school en het gebouw en zal het hek op slot zijn, dus graag z.s.m komen halen. 

Biebouders gezocht

donderdag 12 maart 2020

De BMS krijgt een mooie, nieuwe schoolbibliotheek! De kasten zijn binnen en de meeste boeken ook. Wij zijn op zoek naar ouders die ons willen helpen. Voordat de kinderen de boeken kunnen lenen, scannen en weer inleveren, moet er nog wat werk worden verzet. Dit kan flexibel en in overleg worden uitgevoerd. Wie wil ons helpen? U kunt dit aangeven bij de leerkracht van uw kind(eren) of bij de administratie. 

Extra informatieve AV

donderdag 5 maart 2020

Op maandag 30 maart is er een extra, informatieve AV gepland. Zoals u in de mail heeft kunnen lezen, staat het fusietraject met talent primair op die avond centraal. Wij zien u graag op 30 maart op school, we starten om 20:00 uur. 

Werving nieuwe directeur

donderdag 27 februari 2020

De werving voor een nieuwe directeur is gestart! Het proces wordt begeleid door Beekveld en Terpstra, de vacature is in deze link te zien. De benoemingsadviescommissie is bij elkaar geweest en de data voor de gesprekken met de potentiele kandidaten zijn gepland. Deze benoemingsadviescommissie bestaat uit vertegenwoordigers van het team, het bestuur en de MR. We streven ernaar om de procedure voor de zomer af te ronden, zodat de nieuwe directeur na de zomervakantie kan starten. 

Installeren Parro

donderdag 6 februari 2020

Heel erg fijn om te zien dat veel ouders inmiddels Parro hebben geïnstalleerd, hartelijk dank daarvoor. In 8 van de 11 groepen kunnen we nu alle ouders via Parro bereiken! Goed om te weten dat inschrijven voor de oudergesprekken uitsluitend via Parro zal gaan. Ook voor overige, korte boodschappen zullen we Parro gebruiken. 

Toetsresultaten

donderdag 6 februari 2020

De afgelopen periode hebben alle kinderen uit de groepen 2 t/m 8 Citotoetsen gemaakt. Bijna alles is inmiddels afgerond. Wij begrijpen dat u erg nieuwsgierig bent naar de resultaten van uw kind(eren). Toch vragen wij u om nog even geduld te hebben. Volgende week gaan de verslagen mee en na de vakantie zijn de oudergesprekken. U zult dan horen hoe uw kind de toetsen heeft gemaakt. Het is dus niet nodig om ons te mailen en te vragen naar de resultaten.