Parro

donderdag 23 januari 2020

De afgelopen week heeft u, via de leerkracht van uw kind(eren) een uitnodiging ontvangen om Parro gebruiken. Heel erg fijn om te zien dat 77% van de ouders deze uitnodiging al heeft geaccepteerd, dank daarvoor. Wij kunnen pas volledig communiceren via Parro (de oudergesprekken plannen bijvoorbeeld) als alle ouders "actief" zijn. Als u de uitnodiging nog niet heeft geaccepteerd, wilt u dit dan alsnog doen? Dit moet voor ieder kind apart, alleen voor het eerste kind hoeft u een account aan te maken. 

Ouders in de school

donderdag 23 januari 2020

Graag willen u eraan helpen herinneren dat de school 's morgens vanaf 8:30 uur open gaat. Wij vragen u om tot 8:30 uur op het plein te wachten. 
Daarnaast een oproep aan de alle ouders van de onderbouw: wilt u bij het ophalen van uw kind(eren) maximaal vijf minuten voor het uitgaan van de school naar binnen komen? Nu staan er regelmatig al om 14:30 uur ouders in de gang en de hal, dit verstoort de lessen die in de centrale hal worden gegeven. 

Parkeren

donderdag 23 januari 2020

Helaas bijft het parkeren rondom haal- en brengtijden een groot probleem. En helaas heeft dat ook te maken met menselijk gedrag. Wilt u, in het belang van de veiligheid, denken aan de juiste rijrichting en alleen parkeren in de vakken? 
Het heeft onze volledige aandacht en zijn in gesprek met de gemeente om te kijken naar mogelijke oplossingen, maar die zijn niet zo simpel. Als u hierover ideeën heeft dan horen wij dat graag! 

Gebruik mobiele telefoons

donderdag 16 januari 2020

Veel kinderen bezitten een eigen mobiele telefoon. Reuze handig en geheel van deze tijd. Het gebruik van een mobiele telefoon is echter niet toegestaan tijdens lestijden, de kinderen leveren de mobiele telefoon in bij de leerkracht. U kunt dus onder schooltijd niet met uw kind appen of bellen. Wilt u hierop toezien? 

Gevonden voorwerpen

donderdag 9 januari 2020

Onze mand met gevonden voorwerpen zit overvol. Aanstaande maandag, 13 januari, zullen wij alle gevonden voorwerpen uitstallen in de hal. Kijkt u alstublieft of er spullen van uw kind(eren) tussen zitten, ook als u niets kwijt bent! Na maandag zullen we alle spullen wegbrengen. 

Kerstdiner

donderdag 12 december 2019

Het Kerstdiner is op donderdag 19 december van 17.15 uur tot 19:00 uur. De deuren gaan om 17.10 open! 

De kinderen hebben voor het kerstdiner een bord, beker en bestek nodig. Graag voorzien van naam en in een plastic tas dinsdag of woensdagochtend inleveren bij de leerkrachten. Na het diner gaat alles weer mee naar huis.

Kerstdiner

donderdag 5 december 2019

Op donderdag 19 december is ons jaarlijkse Kerstfeest. Vanaf aanstaande maandag hangen bij het lokaal van uw kind(eren) de intekenlijsten voor het kerstdiner. Dus vanaf maandag kunnen deze worden ingevuld!

Extra AV

donderdag 28 november 2019

Op dinsdag 10 december is er een extra Algemene Vergadering gepland. De uitnodiging heeft u reeds ontvangen via de mail. Tijdens deze avond staat het thema governance centraal. Wij ontvangen u graag om 20:00 uur op school. 

Halen en brengen

donderdag 21 november 2019

Tijdens de haal- en brengtijden ontstaat er chaos op de parkeerplaats. Dit leidt tot onveilige situaties. Wij verzoeken u dringend om één rijrichting aan te houden. Ingaand verkeer bij de op- en afrit van school, uitgaand verkeer bij de op- en afrit aan het eind van de parkeerplaats. Dus bij school erin, richting het zwembad eruit. 

Fietsers

donderdag 21 november 2019

Een oproep aan de fietsers: volg zo lang mogelijk het fietspad, fiets niet over de parkeerplaats! Dus gebruik de op- en afrit het dichtst bij school.