Gevonden voorwerpen

donderdag 25 juni 2020

Aanstaande maandag en dinsdag, 29 en 30 juni, hangen wij alle gevonden voorwerpen aan de buitenkant van het hek. Er zitten weer heel veel mooie spullen bij! Dus kijk vooral of er iets van uw kind(eren) bij hangt, ook als u niets kwijt bent. Alle spullen die overblijven gaan naar een goed doel. 

Ziek melden

donderdag 18 juni 2020

Als uw kind ziek is, kunt u hem of haar ziek melden via de BMS app of de Parro app. Dat heeft onze voorkeur. Gewoon bellen naar school kan ook, u kunt uw boodschap inspreken. Wij luisteren de voicemail altijd af en geven uw melding door aan de leerkracht.  

Luizen

donderdag 18 juni 2020

In meerdere groepen zijn luizen geconstateerd. De ouders van de desbetreffende groepen hebben daarover al bericht ontvangen, maar omdat de verspreiding heel snel kan gaan, willen wij u vragen uw kind te controleren op luizen. Wilt u het ons laten weten als er luizen en/of neten worden gevonden?

Ouderbijdrage

donderdag 4 juni 2020

Volgende week ontvangt u een mail met het verzoek de ouderbijdrage voor dit jaar te voldoen. De mail wordt verzonden door Club Collect. Het kan zijn dat de mail in uw spambox terecht komt, dus houdt uw mail in de gaten.  Het betalen van de ouderbijdrage is heel simpel, het kan via de link in uw mail. Alvast bedankt! 

Verzoek

donderdag 4 juni 2020

Hierbij een herhaalde en dringende oproep: wilt u bij correspondentie met school laten weten van wie u de ouder bent? Wij ontvangen per week meerdere mailtjes van ouders met een andere achternaam dan hun kind. Ons systeem kan niet 'zoeken' op achternaam van een ouder. Het kost ons echt veel tijd en moeite om te achterhalen om wie het gaat. Dus graag vermelden van wie u de ouder bent als u een andere achternaam heeft dan uw kind(eren). 

Speelafspraken

donderdag 21 mei 2020

Over het algemeen gaat het erg goed met het halen en brengen van alle kinderen. Er is een aandachtspunt: kinderen die om 14:30 vrij zijn en een speelafspraak willen maken met kinderen die om 14:45 uur vrij zijn. Dit leidt tot een opeenhoping van kinderen en ouders buiten het hek. Dus wilt u speelafspraken zo veel mogelijk vooraf plannen? En als u toch moet wachten, wilt u dit dan niet voor het hek doen? Alvast bedankt!

Verkouden

donderdag 21 mei 2020

Als uw kind verkouden is, veel moet hoesten en/of niezen, kan hij of zij niet naar school! Wilt u uw kind in dat geval thuishouden?

Warme trui

donderdag 7 mei 2020

Het lijkt met de temperatuur van vandaag een vreemd verzoek, maar wilt u uw kind(eren) volgende week warm aankleden? Het is erg koud in school, er is nog geen verwarming en de voorspelling voor volgende week geeft aan dat het niet warm wordt. We hebben in ieder lokaal een klein verwarmingselement, maar deze geeft minder warmte dan een radiator. Bovendien zijn alle algemene ruimtes heel koud. Hoe gek het ook lijkt, het is echt koud. 

Verkeerssituatie 1

donderdag 7 mei 2020

Zoals aangegeven volgen wij het beleid van het ministerie voor het weer open gaan van de scholen. Een van de adviezen is: kom op de fiets of lopend. Als u uw kind(eren) toch met de auto moet brengen, doe dat dan aan de achterkant van de school, de voorkant is niet bereikbaar. Om de Vosmaerlaan te bereiken is het raadzaam om deze in te rijden via de A.L.G. Bosboom Toussaintlaan en uit te rijden aan de Vosmaerlaan. 

Van wie?

donderdag 9 april 2020

Deze fiets staat al sinds 13 maart op het schoolplein. Wil de eigenaar van de fiets deze komen ophalen? Als je weet van wie de fiets is, wil je hem/haar dan een berichtje sturen? Na de verhuizing hebben wij geen toegang meer tot de school en het gebouw en zal het hek op slot zijn, dus graag z.s.m komen halen.