Leuke activiteit

donderdag 26 maart 2020

Wat een leuke foto's krijgen we toch binnen! Een van de ideeën die werd rondgestuurd door de leerkrachten van de onderbouw was: maak een kunstwerk met tape en stoepkrijt. Het levert geweldige kunstwerken op. Ook leuk voor oudere kinderen. 

Veel dank

donderdag 19 maart 2020

Het team van de BMS wil alle ouders heel erg bedanken voor alle fijne, lieve, ondersteunende en bemoedigende reacties die wij hebben ontvangen de afgelopen week. Het steunt ons enorm, veel dank! 

Ophalen werk

donderdag 19 maart 2020

Afgelopen woensdag zijn alle ouders op school geweest om het werk van hun kind te halen! Wat een bijzondere situatie. Heel fijn om te merken dat we het samen doen en dat we goed samenwerken. Als de situatie in ons land onveranderd blijft, zal er voor een deel van de kinderen aanstaande woensdag een nieuw pakketje klaarliggen. U ontvangt hierover bericht van de leerkracht van uw kind.

Thuisonderwijs

donderdag 19 maart 2020

Wat zijn de kinderen thuis hard aan het werk! Wij worden heel blij van de vele mooie foto's, de berichten en de zelfbedachte werkjes. Wij realiseren ons dat het voor alle ouders een enorme klus is om dit voor elkaar te krijgen, wij waarderen jullie inzet enorm. We doen ons best om jullie daar waar het kan te ondersteunen. U kunt ons helpen door het werk in een keer te sturen, zo houden wij beter overzicht. Ook de komende weken houden we contact via mail, skype, telefoon en wellicht andere kanalen. Veel sterkte gewenst, we missen jullie!

Terugblik

donderdag 12 maart 2020

Op dinsdag 10 maart was onze cultuurdag, dit was de afsluiting van ons cultuurproject. De kinderen uit de midden- en bovenbouwgroepen hebben meegewerkt aan een voorstelling in de Lunet. Hoewel er wisselende geluiden zijn over de eindvoorstelling en deze wellicht niet voor iedereen aan de verwachtingen voldeed, kijken wij terug op een geslaagd project. Het project bestond uit veel meer dan de eindvoorstelling, er waren diverse goede en zinvolle lessen en workshops.

Cultuurdag onderbouw

donderdag 12 maart 2020

Ook voor de onderbouw was 10 maart de afsluiting van ons cultuurproject. De kinderen uit de onderbouw hebben gewerkt in het atelier waarbij zij konden kiezen uit verschillende activiteiten. Dit was mogelijk dankzij de hulp van enkele ouders per groep, waarvoor hartelijk dank! De kinderen hebben een geweldige dag gehad. 

Studiedag

donderdag 13 februari 2020

Terwijl de kinderen al vrij waren, was het team hard aan het werk. Wij hadden op 14 februari een studiedag. Samen hebben we gewerkt aan de volgende stappen in de schoolontwikkeling. Bijvoorbeeld door samen te kijken naar de eerste analyse van de resultaten, de inhoud van onze lessen nieuwsbegrip, de uitkomst van de bezoeken tussen leerkrachten onderling en de stand van zaken wat betreft de R.T, de fusie en zoektocht naar een nieuwe directeur. Het was een zinvolle en fijne dag!

Fijne vakantie

donderdag 13 februari 2020

Wij wensen alle kinderen en ouders een hele fijne, gezellige vakantie! Kom vooral lekker uitgerust terug op maandag 24 februari. En vergeet niet om in te schrijven voor de oudergesprekken die na de vakantie plaatsvinden. 

Voortgang verbouwing

donderdag 6 februari 2020

De verbouwing van onze school vordert gestaag. De nieuwe, stalen dakconstructie is geplaatst en de eerste dakpannen liggen er weer op. Zoals de planning er nu uitziet, zullen we aan het begin van de meivakantie terug verhuizen, uiteraard onder voorbehoud. 

Ontruimingsoefening

donderdag 30 januari 2020

Afgelopen woensdag ging het brandalarm af. En dat betekent altijd: rustig blijven en toch zo snel mogelijk naar buiten. We verzamelden op de grote parkeerplaats. Gelukkig verliep de oefening heel soepel.