Pleinplakkers

donderdag 23 januari 2020

De afgelopen week was het eindelijk zo ver: de pleinplakkers konden worden aangebracht. Altijd goed om te zien dat de kinderen heel blij kunnen worden van een hinkelbaan!

Het dak is eraf!

donderdag 9 januari 2020

Deze week is letterlijk het dak van onze school eraf gegaan zoals op de foto's te zien. Volgende week wordt de stalen constructie geleverd voor het nieuwe dak. Het zal niet lukken om de voorjaarsvakantie terug te keren naar de Busken Huetlaan, het schema is aangepast. We houden u op de hoogte.

Gelukkig 2020

donderdag 2 januari 2020

Wij wensen iedereen een heel gelukkig, gezond, liefdevol en leerzaam 2020! Op maandag 6 januari hopen wij alle kinderen uitgerust terug te zien op school.

Speeltoestel

donderdag 19 december 2019

Het speeltoetsel voor de onderbouwkinderen is vorige week geplaatst. Ook de oudere kinderen staan keurig in de rij om te kunnen glijden, mooi om te zien. Er komen nog stickers op het plein, maar gezien de weersomstandigheden moeten we dat nog even uitstellen. 

Kerstdiner

donderdag 19 december 2019

We hebben enorm genoten van ons kerstdiner! De kinderen zagen er geweldig uit, het eten was overheerlijk. Heel veel dank aan de kinderen en hun ouders voor het lekkere eten dat er ook nog eens schitterend uitzag. 

Kerstvakantie

donderdag 19 december 2019

Wij wensen iedereen een hele fijne kerstvakantie! We hopen dat iedereen veel plezier heeft, geniet van de feestdagen, lekker uitrust en gezond en wel weer op school zal zijn op maandag 6 januari. 

Afscheid

donderdag 28 november 2019

Op maandag 25 november, tijdens de AV, hebben we afscheid genomen van twee van onze bestuursleden. Merel als voorzitter en Mike als penningmeester. Uiteraard zijn zij door ons in het zonnetje gezet om hen te bedanken voor hun tomeloze inzet voor de BMS. Langs deze weg nogmaals dank!

BMS orkest

donderdag 21 november 2019

We hebben een BMS orkest! Alle groepen hebben een inventarisatie gemaakt van de kinderen die een instrument bespelen en mee willen doen met het orkest. Dit heeft een prachtig schoolorkest opgeleverd. Het orkest oefent wekelijks onder leiding van Anique. Op woensdag 18 december is er een uitvoering voor alle kinderen van de school waarbij alle groepen een verschillend kerstlied zullen zingen. 

Workshops theater

donderdag 21 november 2019

De afgelopen en komende weken zijn de mensen van theatermakerij Storm regelmatig te vinden op school. Zij verzorgen voor iedere groep twee workshops theater, misschien heeft uw kind er over verteld. Daarnaast wordt het team geschoold. Dit project wordt bekostigd uit de de toegekende cultuursubsidie. De tweede aanvraag (voor 2020) is inmiddels de deur uit, dus wij verwachten het geweldige project na de kerstvakantie te kunnen voortzetten.

Terugblik

donderdag 14 november 2019

Op dinsdag 12 november hadden wij een ouderavond over social media. Het was een zinvolle avond waarop we nieuwe inzichten over mediaopvoeding hebben opgedaan. Heel fijn om een flink aantal ouders te mogen ontvangen, dank voor uw komst. Wij zullen de avond in de toekomst herhalen.